logo

911 Løg Shampoo 911 - Anmeldelser

Løg Shampoo 911

911 Løg Shampoo 911 januar 30, 10:19

Løg shampoo, jeg købte på råd fra en ven. Jeg klagede over hende, at hendes hår var klatring tungt, og hun anbefalede at bruge løg shampoo 911. Jeg vil gerne bemærke, at der er ganske få sorter af denne shampoo, men jeg valgte løg shampoo med burdock olie. Sandsynligvis fra min barndom ved jeg, at burdockolie hjælper med at styrke håret, så jeg besluttede at denne særlige shampoo ville være effektiv. Den pris jeg var glad for, ganske demokratisk. Hår shampoo vasker godt for at pusse. Efter silikone shampoo er det naturligvis usædvanligt, og det ser ud til, at håret bliver svært. Men efter tørring er håret blødt, skinnende og har et velplejet udseende. Jeg brugte shampoo kurser. Jeg bruger måneden, så et halvt år pause. Nu er der ingen problemer med hårtab overhovedet. God shampoo. Det hjælper virkelig med at styrke håret og forbedre deres udseende.

Kommentarer Anmeldelse nyttig? Ja 0 · Nej 0

911 Løg Shampoo 911 1. november 2017

Af hele linjen af ​​shampoo 911 nød Lukov med nælde. Hendes hår voksede hurtigt fedtet ud og havde et ufuldstændigt udseende, hendes ven rådede løgshampoo med nudler. Efter at have begyndt at bruge denne shampoo, ser håret preobreli helt anderledes ud. Hvis jeg tidligere skulle vaske mit hår hver dag, nu vasker jeg det to gange om ugen, og mit hår ser anstændigt og velplejet.

911 Løg Shampoo 911 juni 18, 2017

911 løg shampoo er en cool ting. Jeg brugte næsten alle slags + balsam. Siden barndommen ville jeg dyrke mit lange hår, men det fungerede ikke, for jeg var konstant nødt til at skære mine tip. Det er lige nu. Håret ser bare godt ud: en sund glans og tæthed dukkede op, voksede hurtigere end før.

911 Løg Shampoo 911 9 marts 2017

Løg shampoo 911 tvillinger takker mit hår, ikke kun når tabet begynder, men også for forebyggelse. Shampoo er meget ligesom, hvis tabet er meget hurtigt, så med regelmæssig brug af måneden for 2 hår er fuldt restaureret. Og så med den profylaktiske brug af hår i lang tid faldt ikke meget Nu med hår fuld ordre, velplejede, ikke skrøbelige og altid ser godt ud.

Kommentarer Anmeldelse nyttig? Ja 1 · Nej 0

911 Løg Shampoo 911 November 19, 2016

For at genoprette håret og forhindre hårtab havde jeg 1,5 måneders brug af løg 911 Løgshampoo fra Tins 'firma, påført det lidt med håret og strakte det godt over hele længden, vaskede håret regelmæssigt, efter at shampooet ser godt ud, men effekten er bestemt ikke fra de første ansøgninger, men sådan et mirakel sker ikke, for det blev senere helt af med alle de problemer, der var. Prisen på shampoo var også meget tilfreds.

Kommentarer Anmeldelse nyttig? Ja 5 · Nej 0

911 Løg Shampoo 911 6 oktober 2016

Alle pigerne rådede mig om denne Løg Shampoo 911, da mit hår begyndte at smuldre, prøvede jeg bestemt, men jeg håbede ikke meget på ham, så da jeg bogstaveligt talt inden for en måned kom mit hår tilbage til det normale, blev jeg overrasket. Shampoo i alle mine parametre og præferencer kom op til mig, det er godt påført, skum, vasker af, den sædvanlige lugt, håret er normalt kæmmet, men det er ikke så vigtigt, fordi det vigtigste er, at det virkelig heler hår. Derfor anbefaler jeg det til alle, der har problemer med hår.

911 Løg Shampoo 911 5 juni 2016

Takket være Onion shampoo 911 reddede jeg mit hår fra et forfærdeligt tab, jeg blev endda bange, mit hår faldt fra mit hoved i ordets ordlige betydning. Det er godt, at jeg købte denne shampoo, begyndte at vaske mit hår 1 om 2 dage og bemærkede i den anden uge, at langsomt begynde at hoppe tilbage. De vasket dem i næsten 2 måneder, deres hår vendte tilbage til det normale, nedfaldet stoppede, nu støtter jeg dem med samme shampoo, jeg købte også Lukovy med burdock olie 911, jeg kunne også godt lide det meget.

Kommentarer Anmeldelse nyttig? Ja 2 · Nej 0

911 Løg Shampoo 911 13 marts 2016

Sandsynligvis ikke en pige, der ikke ville blive konfronteret med problemet med hårtab. I min ungdom faldt de på en eller anden måde sæsonmæssigt. Det var normalt i efteråret og varede et par uger. Forklares af hårvækstcykluser. Men efter graviditet og amning begyndte de at falde ud og processen stoppede ikke. Jeg begyndte at panik, jeg tænker af grunde, der er forståelige for alle unge damer. Pro Onion 911 findes på internettet, mange roste. Jeg besluttede at købe og ikke fortryde. I alt for måneden har jeg nok redet mit hår. Jeg fortsætter med at bruge det, foruden at styrke håret, er det også forsigtigt for dem - det er nemt at kæme, ikke at elektrifisere, bare passer. God shampoo, jeg er meget tilfreds.

Kommentarer Anmeldelse nyttig? Ja 5 · Nej 0

911 Løg Shampoo 911 1. marts 2016

Jeg bruger Onion shampoo 911 mærke tins tack i tre uger, jeg er meget tilfreds med resultatet, mit hår er mærkbart forbedret, på en eller anden måde ser lige ud på en anden måde, nu vil jeg skifte til en anden af ​​deres egne serier, fordelene er meget store, alle shampooerne har rimelige priser. Også, når jeg købte en shampoo, tog jeg også løgbalsam 911, jeg har simpelthen ikke mit hoved uden balsam. Nu er de nemme at kæme, og min hårlængde er ikke lille. Jeg råder alle til at lave en kvalitetsproducent til gode priser.

Kommentarer Anmeldelse nyttig? Ja 3 · Nej 0

911 Løg Shampoo 911 4. oktober 2015

Jeg kan ikke forestille mig, hvad der ville ske med mit hår, hvis jeg ikke vasker dem med 911 løgshampoo med rød peberekstrakt. Efter en tur til havet blev mit hår spildt i saltvandet fra saltvandet. De faldt ud og brød med hver kæmning, eller snarere fløj håret lige ud af mit hoved, jeg var bange for, at de i et sådant tempo ville alle falde ud. Jeg havde nok af en måned til at vaske mit hår med shampoo, de er bare mærkbart stærkere end stål. Jeg rådgiver ham nu for alle, der har et lignende problem.

Kommentarer Anmeldelse nyttig? Ja 13 · Nej 0

911 Løg Shampoo 911 4. oktober 2015

Jeg glæder mig ikke over de traditionelle metoder til hårbehandling, men på en eller anden måde dukkede Onion 911 på min hylde i badeværelset, og jeg besluttede at vaske håret, det viste sig, at det lugter meget velsmagende, selv om jeg troede det ville stinke forfærdeligt. Jeg kunne godt lide at håret efter vask selv med balsam ikke skulle skylles, det forbliver glat, og efter tørring forbliver den lydige.

Kommentarer Anmeldelse nyttig? Ja 1 · Nej 0

911 Løg Shampoo 911 15. april 2015

Efter meget stress på grund af eksamenerne faldt mit hår meget. Apoteket så Shampoo og Balsam 911 Onion. Hår blev meget stærkere, skinne og tæthed dukkede op, vokse meget hurtigere end før. Det glæder mig.

911 Løg Shampoo 911 februar 23, 2015

Med løg shampoo 911 fik jeg kendskab til hinanden i lang tid, mit hår faldt dårligt ud, og en ven rådede mig til at købe den. Snart standsede håret falder og en sund skinne dukkede op. Og duften er meget behagelig, selvom jeg først troede at det lugtede som løg.

911 Løg Shampoo 911 februar 23, 2015

Hårtab er sandsynligvis ikke ualmindeligt. For mig selv fandt jeg et redskab, der hjalp mig med at stoppe det. Og nu i orden. Mit hår begyndte at klatre efter fødslen. De siger normalt, at de klatrer lige under graviditeten. Men det forekommer mig ikke at være opdateret. Her skal det bemærkes, at jeg er en allergisk dame, det vil sige, ikke alle midler vil passe mig og vil ikke forårsage et hysterisk angreb af nysen, kløe eller rødme i huden. Så jeg forsøgte denne shampoo med lidt forsigtighed. Forgæves frygtede. Så begyndte jeg at bruge shampoo. Omkring en uge senere så hun, at hendes hår faldt mindre. Og så var det længere, med hver dag, mindre og mindre hår på kammen, mere og mere min glæde. Med et fald, sagde jeg farvel uden fortrydelse, og jeg vil ikke kede mig.) Så jeg anbefaler, du vil ikke fortryde det.)

911 Løg Shampoo 911 10. december 2014

Jeg købte min mor en shampoo. Jeg klagede over for hende, at hendes hår klatrede nådesløst. Efter fødslen er næsten et år gået, men vi fortsætter med at amme. Kroppen er naturligt udtømt. Før graviditeten var der aldrig noget problem med håret, der var altid en tyk og frodig hævning. Derfor chokerede konsekvenserne af moderskab mig. Løg shampoo mor rådede apoteket, som en af ​​de billigste, men på trods af dette, effektive midler. For mig var spørgsmålet om pris ikke, jeg var klar til at betale noget beløb for mit effektive hår. Jeg ville ikke fornærme min mor, jeg besluttede at prøve. Den første ansøgning imponerede ikke på mig: shampoo som shampoo, helt almindelig. Jeg troede endda, at jeg ikke ville vaske dem mere. Jeg køber mig noget professionelt. Som sædvanligt spundede jeg med barnet og gik i indkøb. Jeg var nødt til at vaske mit hår med den samme Lukov, lige så mange som 3 gange! Til min store overraskelse begyndte håret at ændre sig for vores øjne. Med hver ny ansøgning glædede effekten mig mere og mere. Der blev ikke gjort yderligere forsøg på at finde noget nyt. Håret ophørte næsten med at falde ud, og nye små meget små hår lavede sig langs hårlinjen. Tak mor og ansvarlig og ærlig apotek!

911 Løg Shampoo 911 11. november 2014

Alle vores nerver går sideløbende før eller senere. Så på mig blev en anden stressende situation på arbejdspladsen afspejlet af dette hårfald. Først ventede jeg på mig selv at passere, så begyndte jeg at lave alle slags masker, som jeg virkelig ikke kunne standse, figner vasker dit hår normalt, og duften er ikke is. Tiden gik, og hovedet fortsatte med at hurtigt slippe af med håret. Det er nu sjovt for mig, men da jeg kom ind i badet, var jeg allerede grebet af rædsel: en anden del af håret strømmer i afløbet for evigt.

Løg shampoo 911 er blevet næsten 10.000. Et værktøj, jeg forsøgte i kampen for hår restaurering. "Nå, okay. Jeg vil også prøve denne..." - med sådanne tanker nåede jeg til en ubestemt flaske. Uden megen håb og ikke længere forventer et mirakel (Gud, vokste ud af denne alder) begyndte hun at bruge det. Håndbogen blev skrevet: Brug kurset. Ok. Hvor skal jeg skynde mig? Værre vil det stadig ikke.

De første par dage af brug, ærligt, jeg ønskede at afslutte. Hans hår var slags klæbrigt, dårligt vasket. Tak fordi du ikke stinker med en bue, trods den lovende titel.) Jeg fik smag efter den syvende brug. Hendes hår ophørte pludselig med at blive forvirret (først da forstod hun - de blev vant til det) og faldt endnu mindre ud på en kam. Yderligere mere. Ved afslutningen af ​​behandlingsforløbet prøvede jeg endnu en gang at bruge det, fordi mit hår var stoppet med at klatre. Endelig. Ikke tæller 10-15 på kammen, men dette er ikke et patologisk tab. Generelt kan jeg sige nu: Behandlingen er god, hjælper virkelig. Jeg håber, at min anmeldelse vil være nyttig for nogen i kampen mod hårtab.

Gerava
United States Guest

911 Løg Shampoo 911 23. juni 2014

Jeg bruger løg shampun med nældekstrakt. På råd fra en ven købt, besluttede at prøve. Shampoo skummer godt sammen med meget konsistens. Resultatet var også tilfredsstillende, siden jeg har brugt det, har mit hår blevet sundere og kigget bedre. Og vigtigst af alt standsede det samlede tab. Super!

911 Løg Shampoo 911 10. juni 2014

911 løg shampoo er en cool ting. Jeg bruger den med burdock olie. Jeg har længe ønsket at vokse hår efter et kort hårklipp, men det fungerede ikke, for jeg havde hele tiden at skære mine tip - de splittede. Det er lige nu. Håret ser bare godt ud: en sund glans og tæthed dukkede op, den vokser hurtigere end før - den voksede næsten til skuldrene :).

911 Løg Shampoo 911 7 juni 2014

Jeg købte denne shampoo for to måneder siden. Meget tilfreds med resultatet. Hår faldt lige før, hele lejligheden var i dem. Jeg var nødt til at prøve mange penge, og dyre og nybegyndere. Løg 911 viste sig at være den mest effektive af alle. Jeg bruger også denne serie til balsam. Nu falder håret ikke ud, lydigt og stærkt.

911 Løg Shampoo 911 17. april 2014

Meget forsigtig med nye shampooer. Hvad ville ikke skrive og sige godt, og du skal opleve dig selv. Løg 911 med nældekstrakt blev bestemt efter råd fra en ven. Hun har kun brugt det i lang tid. Det er dejligt shampoo og mit hår kom op. Sandt blev resultatet bemærket ikke straks, kun efter et par måneder af brug: skæl forsvandt, håret blev stærkere, blev mere lydigt, mindre saltet.

911 Løg Shampoo 911 26. februar 2014

Løg shampoo Jeg købte min mor, bragte det og du kan sige, at jeg introducerede det i min hygiejne. Så løg i sidste ende, jeg vasket mit hår i et par måneder, gik til den anden krukke. Jeg kunne godt lide det meget, mit hår blev mærkbart stærkere og sundere. Og håret på gulvet ligger nu til tider mindre. Jeg er tilfreds med ham

Kommentarer Anmeldelse nyttig? Ja 10 · Nej 0

911 Løg Shampoo 911 29. januar 2014

Min løgshampoo serie 911 rådede min søster. Jeg kunne ikke tro på resultatet i lang tid, før jeg prøvede det selv. Hun vasket håret i et par måneder, indtil den fulde genopretning og til sidst fik en stor effekt. Hår blev stærkt og sundt, og vigtigst af alt, de holdt op med at falde!

Kommentarer Anmeldelse nyttig? Ja 13 · Nej 0

Julia
United States Guest

911 Løg Shampoo 911 27 januar 2014

Jeg kunne godt lide shampoo med det samme. Så snart jeg købte det, besluttede jeg at prøve det og håbede stadig på resultatet. Håret blev hver gang stærkere og sundere. Løg viste et resultat en måned senere, så fortsatte med at bruge det, men allerede mere for forebyggelse. Og duften af ​​skræmmende alle er ikke. Det er en behagelig lugt af hår efter det.

Kommentarer Anmeldelse nyttig? Ja 10 · Nej 2

911 Løg Shampoo 911 25. december 2013

Det mest almindelige problem med denne gang for piger med hår falder ud. Jeg løb da ind i hende. Og beslutningen kom ikke straks. Hun gav mange penge til nogle "cool" shampoo og masker, lavede hjemmelavede masker. Effekten var, men ikke det. Håret faldt ud og fortsatte med at gøre det. Så blev jeg opfordret til blot at skifte shampoo, og jeg købte den medicinske løg 911, og senere tog jeg også balsammen. Gradvist, men sikkert flyttede jeg til målet. Hår blev stærkere med hver vask, og tabet standsede. Jeg er tilfreds med mit valg!

Kommentarer Anmeldelse nyttig? Ja 26 · Nej 3

911 Løg Shampoo 911 26. november 2013

Fra at falde ud, kender jeg kun en virkelig effektiv shampoo, der er Onion 911. Duften er behagelig, du bør ikke være bange. Og håret sparer fra at falde ud og styrker dem straks. Og du kan bruge det i lang tid, jeg vaskede håret i to måneder sammen med balsam af samme serie. Meget glad og rådgive alle)

911 Løg Shampoo 911 1. november 2013

I vores familie bruger jeg min søster og min mor løgshampoo 911. Efter håret begyndte at falde ud dårligt, vidste hun ikke hvad de skulle gøre. Jeg forsøgte en masse metoder og værktøjer. Penge gik selvfølgelig stort, men ingen mening. Resultatet viste Onions shampoo, håret fik et sundt og naturligt livligt udseende. Det vigtigste er, at de holdt op med at falde!

Kommentarer Anmeldelse nyttig? Ja 21 · Nej 8

911 Løg Shampoo 911 29. oktober 2013

Jeg har kendskab til denne serie ikke så længe siden. Shampoo Onion 911 købt på apoteket. Bruges omkring seks måneder, med en lille pause. Håret stoppede falder i den anden måned af vask. Synligt styrket. Så begyndte hun at drikke et kursus af calcium. Effekten steg. Nu ugle hår lærer ikke, sunde og stærke!

Kommentarer Anmeldelse nyttig? Ja 17 · Nej 4

911 Løg Shampoo 911 10. oktober 2013

Jeg bemærkede straks ikke, at håret begyndte at falde stærkt ud. Panik løftede mor, de siger at klatre tåge. Umiddelbart gik jeg til apoteket, jeg troede jeg skulle drikke vitaminerne, men de sagde, de siger, mens du ikke bør forgifte maven, prøv at ændre din shampoo. Og rådede Lukovy 911 som en mulighed. Jeg tog det straks med en balsam, jeg kom op med et komplekst problem. Shampoo begyndte at virke efter en måned, og håret blev meget stærkt, det skinnede meget livligt. Og duften, som jeg var bange for, efterlader han ingen karakteristika. Meget tilfreds!

Kommentarer Anmeldelse nyttig? Ja 15 · Nej 3

911 Løg Shampoo 911 30. september 2013

Personligt kunne jeg lide Onion 911 shampoo. Fordi resultatet er indlysende for mig, brugte jeg det i to måneder. Håret falder ikke så meget nu, og det efterlader ikke en lugt. Meget tilfreds.)

911 løg shampoo (til hårtab, med rød peber og burdock olie)

Der er et vidunderligt middel til hårtab - løg. Men at bruge det er ikke særlig bekvemt på grund af den akutte lugt. Men for nylig kom et alternativ på markedet - løg shampoo 911. I denne artikel vil vi snakke om det i detaljer.

Hvornår anbefales det at bruge løgshampoo 911

Sandsynligvis ikke en mand, der aldrig ville have konfronteret problemet med hårtab. Uanset om det er mand eller kvinde. For at løse dette problem udviklede TVINS Tech en løgshampoo 911, hvis anmeldelser er for det meste positive. Det forhindrer virkelig skaldethed og har mange behagelige bivirkninger.

Når det anbefales at bruge produktet:

  • Med sæsonbetonet hårtab.
  • At genoprette hårdets densitet under graviditet og amning.
  • Til forebyggelse af hårtab.
  • Hvis langsom eller fraværende vækst.
  • Når hår taber ernæring.

Løgshampoo kan også bruges i kompleks terapi til behandling af alopeci af forskellige slags.

Denne shampoo er udførelsen af ​​den velkendte maske af løg, men kun den har en behagelig, diskret lugt. Det er også meget mere praktisk at bruge det, da der ikke kræves yderligere forberedelse. Der er flere sorter af dette middel.

Løg shampoo 911 for hårtab

Løg shampoo 911 for hårtab er placeret som et simpelt, effektivt og overkommeligt værktøj. Dens effektivitet skyldes hovedsagelig sammensætningen. Foruden natriumlaurylsulfat indeholder den mange nyttige ingredienser.

Sammensætningen af ​​løgshampoo 911:

  • Løg ekstrakt
  • Birkeblad
  • hop
  • kamille
  • brændenælde
  • Gylden hirse
  • arnica
  • Grøn te
  • salvie

Produktet indeholder også et kompleks af vitaminer, blandt hvilke biotin er til stede (B7). Uden dette element er vækst og styrkelse af hår umuligt.

Handling betyder:

  • Forhindrer nedfald.
  • Fremskynder væksten.
  • Moisturizes hovedbunden.
  • Renser håret godt.
  • Tilfører håret glans, elasticitet.
  • Løser problemet med tørre tips.

Gennemsigtig shampoo med en lysegul farvetone. Konsistensen er gennemsnitlig. Skum godt, økonomisk forbrug. Godt vasker håret, håndter nemt med oliemasker. Velegnet til følsom hovedbund, der er tilbøjelig til irritation og tørhed.

911 Løg Shampoo med rød peber

Løg shampoo 911 med rød peber kombinerer de to mest populære ingredienser i kampen mod hårtab. Peber ekstrakt bidrager til opvågnen af ​​sovende hårsække, gør håret tykkere og mere storslået.

Værktøjets sammensætning:

  • Løg ekstrakt
  • Peber ekstrakt
  • Vitaminkompleks
  • kamille
  • Aloe vera
  • Grøn te
  • henna
  • arnica

Peber shampoo bør ikke bruges, hvis der er irritation, ridser og andre hudlæsioner på hovedet.

Handling betyder:

  • Bekæmper skaldethed.
  • Stimulerer blodcirkulationen.
  • Fremskynder hårvæksten.
  • Awakens sovende løg.
  • Copes med skæl.

På trods af at der er peber i sammensætningen, brænder hovedbunden ikke. Konsistensen af ​​mediet er gennemsigtig. Særpræg af produkter med rød peber er, at de kan tørre hår. Derfor, hvis der er et sådant problem, kan du kun anvende shampoo på den basale del og dække spidserne med olie eller hårbalsam. Eller foretrækker midlerne med burdock olie.

Løg shampoo 911 med burdock olie

Løg shampoo 911 med burdock olie løser ikke kun problemet med hårtab. Det reparerer dem effektivt, eliminerer skader og returnerer elasticitet. Dette er det bedste værktøj, der kan anbefales til behandling af tørt, beskadiget, farvet hår.

Sammensætningen af ​​løg-burdock shampoo:

  • Burdock olie
  • Løg ekstrakt
  • Vitaminkompleks
  • Ekstrakter af lægeplanter

Produktet med burdockolie renser forsigtigt og forsigtigt huden og håret, mens det ikke bryder det naturlige beskyttelseslag. Kan bruges på følsom hovedbund.

Handling betyder:

  • Forhindrer hårtab.
  • Normaliserer metaboliske processer i hovedbunden.
  • Eliminerer tørhed.
  • Hjælper med at klare brølhed og tværsnit.
  • Giver et sundt udseende og glans.
  • Stimulerer hårvækst.

Burdock shampoo er en ægte frelse, når håret er skadet og falder ud. Et værktøj vil løse to problemer på én gang.

Løg shampoo 911: brugsanvisning

Metoden til anvendelse har ingen særlige træk. Værktøjet bruges på samme måde som andre medicinske shampooer.

Hvordan man bruger løgshampoo:

  1. Håret skal fugtes med vand.
  2. Klem ud en lille smule shampoo og skum i palmerne.
  3. Påfør i hovedbunden, massage og skylle.
  4. Re-skum shampoo i palmerne, gnid i hovedbunden, resterne fordeles langs hårets længde.
  5. Hold i 5 minutter.
  6. Vask af med varmt vand.

Hvis det ønskes, anvende løg balsam, som også er tilgængelig i en række produkter. Det vil forbedre effekten af ​​shampoo og lette kæmning af hår.

Hvis produktet kommer i øjnene, skylles der med rigeligt vand. Hvor ofte skal man anvende et middel? Hver gang du vasker dit hår, uanset om det sker en gang om ugen eller daglig. Men med problemet med hårtab, er det tilrådeligt at vaske dit hår ikke mere end 1 gang om 3 dage.

Prisen på løg shampoo 911

Løg shampoo betragtes som et budgetværktøj, og det er meget billigere end mange analoger i aktion. Omkostningerne varierer fra 120 til 200 rubler. I Moskva er prisen på løgshampoo 911 den højeste og i nogle apoteker overstiger endda 200 rubler.

Det billigste middel i Skt. Petersborg, hvor du kan købe løgshampoo 911 op til 140 rubler pr. Flaske på 150 ml.

Shampoo løg 911: anmeldelser

Mit hår falder ud hvert efterår, og det er meget stærkt. Mor fortalte mig om løgshampoo i lang tid, men jeg gik ikke ind i den. Så så jeg på apoteket og huskede straks. Efter en uge med at bruge håret på kammen blev det mærkbart mindre, nu er de helt ophørt med at smuldre.

Håret faldt meget ud. I 3 måneder brugte jeg forskellige midler. Jeg hjalp kun løgshampoo til at klare problemet, og meget hurtigt. Og han gjorde hans hår skinnende. Og alt dette til en så latterlig pris.

Da i min ungdom faldt mit hår ud, lavede jeg masker fra en bue. Men duften efter dem holdt i meget lang tid og dukkede op hver gang du vådede dit hoved. Da jeg så løgshampoo, tog jeg det straks. Det fungerer på samme måde, måske endnu bedre. Som det forekom mig efter den første vask var der mindre hår tilbage på kammen end normalt.

Løg shampoo blev brugt ud over behandlingsforløbet af androgen alopeci. Jeg tricholologist gav en liste med de midler, der anbefales at vaske mit hår. Løg shampoo var den billigste, og da jeg havde brugt så godt, valgte jeg det. Hvad der netop hjalp - jeg ved ikke, behandlingen var lang, og mange retsmidler blev brugt. Men jeg blev vant til shampoo, og jeg bruger det fra tid til anden, så alopecia ikke vender tilbage.

Jeg havde store forhåbninger på dette værktøj, men desværre passede det ikke. Startede en frygtelig allergi, gik udslæt på hovedbunden. Men det er min fejl, det var nødvendigt at teste på forhånd, så det er ikke første gang, og jeg er meget allergisk. Og da værktøjet ser ud til at være ret godt, skum det godt, lugten er lys.

Jeg brugte løgshampoo med rød peber for at fremskynde hårvækst, da de næsten ikke vokser. Hun vasket håret i 3 måneder, de blev meget tykkere, mere strålende og den generelle tilstand forbedredes, men jeg så ikke meget hurtig vækst, hvis kun lidt.

Hårets historie er meget lang. For det første en mislykket perm, så en lang behandling af beskadiget hår og hårtab. Hun gjorde hår mesotherapy, medicinske masker, drak forskellige vitaminer. Sæbe med løg shampoo med burdock olie. Seks måneder senere returnerede jeg mine krøller, men nu er de meget kortere for mig, jeg måtte skære meget. Men på den anden side vokser de meget hurtigt, tror jeg, på grund af løg peber shampoo.

Løg shampoo er et effektivt hårtab remedy, der er let og behageligt at bruge. Det sælges i mange apoteker, kræver ikke en recept og har en lav pris. Shampoo sorter giver dig mulighed for at vælge den mest egnede mulighed baseret på hårets egenskaber og tilstand.

Ambulance 911 til dit hår - anti-skaldet løgshampoo

Vores hår lider af stress og kontakt med skadelige stoffer i miljøet. Hvordan hjælper de dem? Hvis du aldrig har hørt om et sådant værktøj som løg shampoo 911, så kom tiden til at lære ham at kende. Dette produkt har mange fordele, som vi vil tale om. I tilfælde af at du lider af hårtab og andre sundhedsproblemer med krøller, skal du bare få det så hurtigt som muligt.

Årsager til skaldethoved

Mens de andre står foran spejlet og kritiserer deres hår, bør du begynde at handle og omdanne livløse tråde til stærke, sunde, skinnende krøller for at misundes overalt. Men før du begynder at forbedre, skal du forstå, hvorfor dit hår er i en sådan tilstand. Der er mange grunde, og hvis mindst en er iboende i dig, så vil chancen for frelse øges, når du håndterer problemer i kroppen.

  • Hår sundhed er direkte afhængig af tilstanden af ​​hele organismen. Hvis en krop ikke drager fordel af nogen sygdom, så krøllerne vil se dårlige, indtil de begynder at være opmærksomme. Således, hvis du er bekymret for problemer med mave-tarmkanalen, kardiovaskulærsystemet, måske du lider af diabetes osv., Så er det i dette tilfælde ikke nødvendigt at være overrasket over, at du lider af hårtab.
  • Under kemoterapi mister en person en stor procentdel af hår. Det er ikke overraskende, at nogle endda foretrækker at barbere alle krøllerne, for ellers bliver de nødt til at se hår strødt overalt, og det er ikke kun ubehageligt, men også meget uhygiejnisk.
  • Med mangel på vitaminer i kroppen, på en anden måde kaldet vitaminmangel, står en person også over for et stort antal problemer. Ud fra hårtab og slutter med hudproblemer, alt dette kan forvente dig i en periode med mangel på nyttige stoffer, være forberedt.
  • Usund livsstil: usund kost, brugen af ​​skadelige stoffer i kroppen, forstyrret daglig rutine, døsig søvn, samt konstant stress eller tvang til at tilpasse sig et nyt klima - alt dette medfører konsekvenserne, primært som hårproblemer.
  • Piger på stive kostvaner klager også over, at de er begyndt at lide af hårtab. Problemet med dieters slutter ikke der, men resten vedrører ikke vores emne.

Den samme proces af tab er forbundet med de ændringer, der er programmeret af naturen i vores krop. Faktum er, at krølleforøgelsen har tre faser. Den første varer tre år og er at håret vokser jævnt hele tiden. Den anden fase - væksten stopper i omkring en måned. I løbet af denne periode forlænger krøllerne ikke, falder ikke ud. Næste kommer den tredje periode, den varer 90 dage, og på dette stadium falder håret konstant. Det kendetegnende er, at håret i sådanne alopecier ikke falder ud i bunker, som det sker under stresset tab.

Hvad er inkluderet i løgshampoo?

Løg shampoo 911, som lovet af producenterne, er forpligtet til at hjælpe dig med at glemme skaldethed. Nogle er bange for at bruge det på sig selv, fordi efter deres mening vil håret få en ubehagelig lugt. Deres fejl er forståelig, fordi alle de produkter, der er kendte for os, som omfatter ordet med rod "løg", har en karakteristisk aroma. Men takket være harmløse smag i dette værktøj har den en behagelig lugt. Derudover er andre nyttige komponenter en del, såsom:

  • Ekstrakter af forskellige naturlige produkter, herunder løg, rød peber, feltkamille blade, birk blade og nældeværk. Indeholder også henna blade, burdock, hop, arnica, grøn te, gylden hirse, salvie.
  • Desuden har løgshampoo 911 en enorm mængde vitaminer, som stimulerer den hurtige vækst af krøller, rig farve, lys glans og restaurering af tørre split-ender.

I særdeleshed omfatter sammensætningen af ​​dette værktøj andre komponenter, som indeholder andre shampooer. Men før du lykkeligt løber til apoteket og køb dette produkt, skal du sørge for, at det ikke indeholder stoffer, der kan få dig til at være allergisk. Brug ikke løgshampoo til shampoo til børn under 2 år.

Fordele og ulemper ved løgshampoo

På internettet er anmeldelser af et sådant middel til at falde ud som løgshampoo 911 spredt med en enorm hastighed. I øjeblikket er der blevet set meget mere positive, men negative anmeldelser finder sted. Baseret på disse data har vi samlet en liste over fordele og ulemper, og du kan se anmeldelserne selv nedenfor.

Godbidder

  • Som allerede nævnt er løgshampoo 911 skabt for at redde dig mod hårtab. Dette er et stort problem, når krøllerne kryber i stykker, hvilket er ret vanskeligt at klare. Men allerede bekendt med os betyder, at du klarer at løse dette problem perfekt, hvilket sparer dig mod skaldethed i løbet af en måneds ansøgning.
  • Skinnende hår - de vigtigste drømme af alle skønheder, bekymrede over deres udseende. Helden i denne artikel vil hjælpe dig med at gøre drømmen til virkelighed og give krøllerne en behagelig glans.
  • Sterke tråde er også en garanti for deres største skønhed. 911 Løg Shampoo hjælper dig med at glemme et problem som skøre livløse tråde. Til gengæld vil han give dem styrke og volumen, styrke rodløg og klare splittede ender.
  • Håret bliver blødt og fugtigt, men vil ikke blive hældt, som det normalt er tilfældet ved brug af andre produkter til tynde krøller. Forresten bliver krøllerne tættere, stærkere, så du kan glemme i lang tid om, hvilket tyndt hår der er.
  • Lægemidlet er meget let at skumme og dermed forbruges langsomt. Kun halvdelen af ​​håndfladen er nok til at skumle hele hovedet. Derudover ligger hans prioriteter også i, at han ikke behøver at bruge en særlig indsats for at vaske skummet fra hovedet. Dette gøres meget enkelt og hurtigt.
  • Duften af ​​løgshampoo er meget behagelig, forskellig fra andre medicinske shampoo til det bedre. Du skal ikke bekymre dig om ordet "bue" i titlen. Sammensætningen af ​​forskellige smagsstoffer har gjort sit arbejde: duften af ​​løg, hvis ekstrakt er inkluderet i sammensætningen, er fuldstændig fraværende.
  • Prisen er nok det vigtigste, som vi holder øje med, når vi køber noget. Så løg shampoo 911 kan prale af lave omkostninger, forudsat at dets nyttige egenskaber ikke afviger fra dem, der tilbydes af producenter af stoffer dyrere.
  • Behovet for regelmæssig brug af shampoo forsvinder også, da det kæmper med problemet med stærk sekretion af talgkirtler, og dermed bliver forurenet flere gange langsommere. Det betyder, at værktøjet udfører en dyb rensekrøller.

ulemper

  • Heldigvis har løgshampoo 911 kun en betydelig ulempe, men det er desværre meget signifikant. For ikke at nævne det faktum, at et sådant produkt er kontraindiceret hos allergikere, kan det forårsage tør hovedbund hos personer med stærk immunitet i denne forstand. Tør hud kan forårsage skæl og andre problemer, men hvis du bruger masker sammen med shampooing, kan du glemme hovedets tørhed.
  • Nogle piger klagede over, at de helbredende egenskaber lovet dem ikke fungerede, deres hår forblev stadig i usund tilstand selv efter en måned.

Anmeldelser har gjort os klar over, at dette produkt ikke er en magisk kugle, der kan helbrede enhver lidelse uden tvivl for alle. Dets handling, som virkningen af ​​andre midler mod hårtab, afhænger af personlige egenskaber og egenskaber hos hovedbunden af ​​forbrugernes låse.

Hvad synes shoppere om løgshampoo?

Selvfølgelig, når man taler om egenskaberne af et terapeutisk middel, kan man ikke kun være opmærksom på de anmeldelser, som internetbrugerne forlader i forskellige fora. Som du måske har bemærket ovenfor, er meninger forskellige, men der er mange mere tilfredse kunder. På en eller anden måde bør man ikke være bange for at købe et produkt, hvis der er et ønske, er det altid et forsøg værd - hvad hvis det viser sig at være nyttigt for dig?

Anna, 38 år gammel

Anna skriver: "Måske er det min alder, selv om jeg ikke er meget gammel endnu, men mit hår begyndte at smuldre dårligt. Intet hjalp: Jeg plejede at have et tykt, smarte hårhår, og så snart jeg lavede et kort hårklipp, blev alle mine hår straks synlige. Det er klart, at den gamle skønhed ikke vil blive returneret, men jeg kæmpede stadig med al min magt, så disse områder var lidt overgroede. Jeg forsøgte mange forskellige måder: masker, balsamer, shampooer - intet hjalp. I et og et halvt år af min kamp led jeg kun tab.

Og så rådede en ven mig med en form for mirakelbehandling, som hun sagde. Efter at have lagt alle håb på ham blev jeg en af ​​de håbløst bedragerede piger, hvis anmeldelser jeg læste på fora. Jeg ville ikke sige, at jeg ikke havde nogen fordel for mig selv herfra, men mit håb var ikke berettiget. Måske ville jeg have for meget.

Og så, ifølge producenterne, måtte jeg vente på øjeblikkelig vækst og styrkelse af rødderne. Foruden en bonus måtte jeg få glans og lydighed mod krøller. Generelt modtog jeg kun det sidste: mit hår skinnede virkelig, blev blødt og fedtløst, men de skaldede pletter blev som de var, selv om de stadig var lidt overgroede.

Løg shampoo 911 Jeg brugte i 2 måneder, men min frelse, det gjorde han ikke. I modsætning til en ven, hvem var glad og rådede dette værktøj til alle, der klagede over nogle problemer.

Som det viste sig, var min skaldethed forbundet med sundhedsmæssige problemer. Så, piger, her er mit råd: Før du forsøger at håndtere din eksterne stat, kom ind i din indre tilstand. Måske, hvis du lider af usund hud, hår osv., Så er roden til problemet et sted inde, ikke udenfor. Undersøg lægen før ødelæggelse og så ødelagt uheldige krøller. "

Elena, 42 år gammel

Elena skriver: "For længe siden vendte jeg mig til min datter for hjælp, så hun på internettet fandt mig et redskab, der ville hjælpe mig med hårtab. Jeg har lider af dette problem i lang tid, jeg kan ikke huske, hvornår det hele begyndte, men for seks måneder siden besluttede jeg mig at klare det. Så fandt datteren hurtigt en slags løgshampoo 911. Han siger, at de siger, at de hævder anmeldelserne, en vidunderlig effekt bør forventes, og inden for en måned allerede.

Nå, jeg besluttede at prøve - der er intet at tabe. Denne historie begyndte med, at jeg kom til apoteket og bad om det hårprodukt, jeg havde brug for. Efter at have talt med apoteket lærte jeg, at der i sidste ende kom mange mennesker til løgshampoo, og så kom tilbage til den anden del. Af den måde må jeg sige at til prisen forblev jeg smuk. Jeg bor i Rusland, sidste gang jeg tog dette produkt, var prisen noget i størrelsesordenen 100-150 rubler.

Og nu er jeg hjemme, studerer sammensætningen af ​​shampoo og forbereder mig på at vaske mit hoved med det. Min datter advarede om, at blandt komponenterne kan gå tabt dem, der er allergiske over for mig, men de syntes ikke at være der, så jeg gik på toilettet uden problemer og tvivl om at prøve at vaske deres hoveder.

Det første jeg kunne lide var lugten. Dette uventet behageligt, fordi jeg straks stemte ind i den særlige aroma fra flasken (ordet "løg" var på en eller anden måde forvirrende). Jeg hældte lidt penge ind i min håndflade og overførte det til mit hår. Helt ærligt er det bare for fint at skumme. Jeg lavede nogle få cirkler med mine fingre over hovedbunden, og nu er der allerede så meget skum, som du bare ikke kan forestille dig. Mere erfarne, næste gang jeg hældte lidt mindre shampoo på min hånd, og nu var skummet helt rigtigt.

Og nu for resultatet. I en måned, som producenterne lovede, kunne jeg ikke opnå den ønskede effekt. Håret faldt stadig, men i meget mindre mængder. Jeg besluttede ikke at stoppe der og fortsætte behandlingen. Således efter seks måneder var jeg i stand til helt at slippe af med skaldethed.

Det eneste negative jeg stødte på var at håret var blevet meget tørt. Ikke hud, som jeg blev advaret på fora, men krøller sig selv. Det er helt sikkert godt, at de nu bliver mere forurenet langsommere, men jeg vil stadig vende tilbage til den tidligere skinne tilbage. Nå, det betyder at du bliver nødt til igen at søge hjælp fra din datter for at finde nyttige masker! "

Victoria 28

Victoria skriver: "Jeg er kun 28, og jeg lider allerede af kraftig skaldethed. Det er en skam, men hvad skal man gøre. Men for at gøre dette er at kæmpe. Så jeg klatrede en masse apoteker på jagt efter det rigtige produkt, og jeg kom til den konklusion: Du kan ikke gøre noget med shampoo, du skal anvende endnu en masse masker og balsamer, så krøllebetingelserne er normale. Generelt bruger du meget tid. Men det er virkelig det værd. Nu forstår du hvorfor.

Jeg kontaktede løgshampoo utilsigtet. Hun kom til apoteket og bad om råd fra en apotek. Han tilbød flere muligheder, og ved skæbnes vilje valgte jeg det rigtige værktøj. Det var billigt, og emballagen, uanset hvor sjov det var, så betryggende. Da jeg kom hjem, klatrede jeg først på praktikanten på jagt efter anmeldelser af dette produkt. Jeg læser mange forskellige ting - jeg kommer til at se det igennem så meget som jeg er tilfreds med kommentarerne, men ikke så meget.

Efter en måned var der næsten ingen ændringer. Først blev jeg ked af det og ville endda kaste alt, men så huskede jeg spidsen på en pige, der sagde at hun brugte en maske en gang om ugen med shampooen. Jeg forsøgte. Kunne lide det. Begyndte at fortsætte.

Og nu er næsten et år gået, og jeg bruger stadig løgshampoo. Hår blev meget stærkere, ophørte med at falde ud, skinnede og begyndte at vokse meget hurtigere. Generelt kunne jeg godt lide alt, jeg vil ikke dele med dette værktøj! "

"Løg shampoo 911": anmeldelser, sammensætning, instruktion

"Løg shampoo 911"

Hårtab er ret alvorligt, så i denne situation ville den rigtige beslutning være at gå til apoteket for at købe et middel, som shampoo. Du kan selvfølgelig beskæftige sig med at eliminere problemet med hårtab med forskellige folkemekanismer, men alt er ret besværligt, og i dag er der konstant mangel på tid, det er bedre at stole på det færdige produkt.

I dag er der et stort udvalg af alt for at slippe af med dette problem. Men hvilken af ​​dem at vælge, for at få et effektivt resultat? Derudover vil du normalt have den maksimale effekt med minimal tid og penge. I dette tilfælde anbefaler vi dig at være opmærksom på "Løg shampoo 911". Traditionel medicin har længe anbefalet løg som et glimrende middel til hår restaurering - løg skal males i en mos og påføres håret i 30 minutter. Men ikke alle tør at lave løgsmasker. Derfor blev Onion Shampoo 911 udviklet, som ved hjælp af moderne teknologi absorberede alle de fordelagtige egenskaber ved løg. Instruktioner i pakken.

Selvfølgelig, før jeg anvender et nyt værktøj på dig selv, vil jeg gerne vide anmeldelserne. Og hvis vi begynder at studere anmeldelser af "Onion 911", så bemærker vi, at der blandt dem er en bred vifte. Dette siger, at shampooen, men ikke universel, men i de fleste tilfælde er folk tilfredse med resultatet. Derfor bør du prøve "Løg Shampoo 911", fordi prisen er ca. $ 5 for hundrede og halvtreds milliliter, og effekten af ​​sunde hår fra det vil overstige omkostningerne mange gange. Alle kan købe det.

Egenskaber og anvendelsesmåde

"Løg shampoo 911" absorberede alle de gavnlige egenskaber ved løg, og forblev på samme tid uafhængige af den specifikke lugt af denne plante. Takket være brugen af ​​metaboliske processer i hovedbunden accelereres blodcirkulationen, hårsækkene modtager mange næringsstoffer og styrker, og hårets struktur genoprettes, hvilket eliminerer den øgede tørhed og skørhed. "Løg shampoo 911" har en behagelig, diskret aroma, gennemsigtig farve og delikat tekstur.

Dosering og kontraindikationer

Når du anvender, skal du overholde følgende regel - anvende sjampo som enhver anden til fugtigt hår, sprede det med masserør bevægelser over hele hovedbunden og skum, lad det stå i tre til fem minutter for maksimal effekt. Derefter skal shampooen skylles med rigeligt vand. Øjenkontakt bør undgås, men hvis dette sker, skyl øjnene godt med vand.

struktur

Sammensætningen af ​​"Onion 911" omfatter såvel de sædvanlige vaskemiddelbestanddele til hver og unikke, designet specielt til ham. Ingredienser supplerer løgekstrakt. Takket være den kemiske behandling blev alle anvendelige stoffer ekstraheret fra løg og adskilt fra den skarpe duft. Sammensætningen af ​​løg forbedrer blodcirkulationen i hovedbunden, nærer huden med vitaminer og mikroelementer, fugtiger håret selv. De indeholder også ekstrakter af birk blade, humle, kamille, henna, salvie, burdock, arnica, grøn te og gylden hirse.

Sammensætningen af ​​shampoo 911 løg til hårtab

Alle disse planter har længe vist sig at være fremragende assistenter i kampen for kvaliteten og mængden af ​​hår, og der er ingen mening at gentage igen, hvilken slags fordele de har på håret og hovedbunden. Også "Løg Shampoo 911" beriges med et vitaminkompleks, der omfatter nikotinsyre, biotin, calciumpantothenat, det vil sige en rigtig nærende cocktail til hårsækkene. Shampoo har næsten ingen kontraindikationer, bortset fra anvendelse til børn op til to år, såvel som individuel intolerance. Derfor skal du, inden du begynder at bruge, teste for individuelle følsomhed over for dets komponenter.

anmeldelser

Ved at studere anmeldelser af "Onion 911" kan vi bemærke følgende: For det første var de fleste af dem, der prøvede shampoen, tilfredse med rensningsfunktionen og den behagelige lugt. For det andet bemærkede mange efter et antal brugers gange et positivt resultat i en signifikant reduktion i mængden af ​​hår, der faldt ud. For det tredje blev der set en positiv effekt på hårets kvalitet - håret blev blødere, stærkere og mere skinnende. Men du bør bemærke, at der også er negative anmeldelser - nogle bemærkede, at efter applikationen blev der konstateret overdreven tørhed i hovedbunden og en svag virkning ved at stoppe hårtab. I et ord er "Løg Shampoo 911" ikke et produkt af reklame, der garanterer obligatorisk og 100% instant succes, men et ægte værktøj, der kan hjælpe med hårproblemer.

Anmeldelse fra "AnyuTka0502"

Irina, Vologda, 27 år gammel

Efter graviditeten begyndte håret at falde meget stærkt ud. Jeg så i apoteket "Løg Shampoo 911", fristet af navn og pris. Nu bruger jeg løg i næsten en måned. Efter første gang på ansøgningen faldt håret lige så stærkt, men omkring en uge efter at jeg begyndte at vaske mit hår med dem, så jeg, at håret falder meget mindre ud. Jeg anbefaler til alle. Anmeldelser er kun positive, alle kan købe, prisen er fremragende, instruktionerne i pakken!

FØR og AFTER brug af shampoo

Alina, Kemerovo, 34 år

Jeg har altid ønsket at have langt hår, men de voksede ikke, de brød hele tiden. Som barn gjorde min mor mig en maske af hårbuer. Jeg kan stadig huske, hvordan det brændte, og også denne lugt! Da jeg så løg "Lukovy 911" huskede min barndom. Sælgeren forsikrede sig om, at shampooen ikke lugter som løg. Så jeg besluttede at prøve. Og her er underværdene - det bager ikke overhovedet og har en behagelig lugt! Og efter et par uger opdagede jeg, at håret var silkeagtigt, glat, sådan... fodret eller noget. Problemet med skørt hår er forsvundet. Jeg har brugt det i to måneder nu, i hvilket tidsrum har mit hår vokset godt, så jeg anbefaler "Onion 911" til alle, der ønsker at dyrke langt hår.

Resultatet af brugen af ​​shampoo: brugerfoto "Person"

Margarita, Rostov-til-Don, 30 år

Sæt på en kost, et halvt år stærkt begrænset sig i en mad, som følge heraf et minus ti kilo! Og minus halvhår. Det var meget ked af det. Og tag vitaminer, men håret fortsatte med at falde. Og så anbefales, at apoteket igen, når de går til apoteket for vitaminer til hår, til at prøve "Onion 911" for hårtab. Jeg var skeptisk, fordi hans pris ikke er meget høj. Men jeg besluttede at tage en chance. Og du vil ikke tro det, efter to uger af daglig brug bemærkede jeg, at mit hår næsten ikke falder ud, og efter et par uger så jeg en ung "fluff"! Så jeg anbefaler alle, der er på en diæt for at bevare og bevare skønheden i "Løg Shampoo 911" fra hårtab.

Alena, Samara, 26 år gammel

"Løg 911" er min favorit! I efteråret og foråret lider jeg konstant af øget hårtab. Jeg forsøgte en masse hårtab retsmidler, men jeg kunne ikke se nogen specielle resultater. Men "Løg 911" blev glædeligt overrasket - en uge efter at have tøjet mit hoved fandt jeg ikke den store "wad" af håret i badeværelset, der allerede var blevet sædvanlig. To uger senere stoppede nedfaldet. Så jeg anbefaler at bruge Lukova 911 i efteråret - i foråret af alle!

Video feedback fra brugeren:

Løg Shampoo 911 - Min Løg Redning

Problemet med hårtab har altid været aktuelt for mig, og efter fødslen er det blevet dobbelt forværret. Håret faldt ud bare strimler. Allerede var der ingen styrker til at søge efter et passende middel - de fleste af de forsøgte mærker hjalp slet ikke. Nogle af dem bragte endog en mærkelig effekt - håret efter vask blev klæbrigt, som om limet. Det kaldes, vi løser problemet radikalt - drop out? Lim det! Denne mulighed virket ubehagelig for mig med det samme - hvis nogen ved et uheld løber gennem mit hår og føler denne klæbrighed. Jeg gætter på, hvad denne mand vil tænke på mig senere. Generelt var det der stadig, og jeg fortsatte med at samle rester af mit hår fra gulvet efter ridser hver morgen.

Og når jeg gik til apoteket, kan jeg ikke huske hvorfor, og mine øjne faldt på hylden med shampoo. Løg shampoo 911 er et interessant navn, det synes 911 er en redningstjeneste? Og her shampoo? Efter at have læst emballagen forstod jeg. Producenten forsikrede sig om, at shampooen vil hjælpe med at forhindre hårtab, forbedre deres vækst, staten som helhed, genoprette hele længden og lindre skæl. Et godt sæt af løfter, vi er allerede forskere, så jeg lægger det først på hylden. Og så tænkte jeg - godt, hvad vil jeg tabe, hvis jeg prøver det i aktion? Værre er usandsynligt at blive. Ellers ville jeg være en vittighed om Baba Yaga, der var tilbage med tre hår og tænkte på, hvilken frisure der skulle gøres. Prisen på løgshampoo 911 var kun 100 rubler, så jeg købte en kopist uden tyngende samvittighed og gik stille hjem.

Hjemme besluttede jeg at læse anmeldelser om løgshampoo 911. Alle af dem var positive, og jeg skød endda i en stråle af håb... Men jeg slukkede det hurtigt, fordi en objektiv mening for mig er over det subjektive - jeg vil være glad, når jeg ser resultatet. Så begyndte det på mig - løg! Løg vil lugte det! Med forsigtighed åbnede hun flasken... Duften er slet ikke løg, selv en behagelig, delikat. Okay. Jeg besluttede at prøve det samme nat.

Og så, det øjeblik, hvor du testede løgshampoo 911. Duften, som jeg sagde, var ganske behagelig, diskret. Anvendt og skum fantastisk! Men jeg har stadig sæbe kontrol, anden gang - en vane. Det vaskes uden problemer. Hooray, og ingen klæbrighed! Hidtil er jeg glad.

Efter at have tørret mit hår besluttede jeg at kamme mit hår. Det syntes mig, at håret på kammen forblev meget mindre. Men jeg ved, at der fra første gang ikke er sådanne mirakler. Selvom... Det er ikke tilfældigt, at jeg gik til apoteket den dag. Jeg brugte løgshampoo 911 i en måned. Jeg fandt kun en minus - jeg havde ikke nok shampoo i en måned. Men i betragtning af de lave omkostninger, og problemet løses, tror jeg, at dette ikke er så stor fejl.

Shampoo 911 "Løg" - anmeldelser

Negative anmeldelser

Ulemper: forårsager skæl, væske og uøkonomisk

På baggrund af forårens avitaminose blev det besluttet at købe løgshampoo fra 911. Køb på apoteket kostede 120 rubler til 150 ml. Testet uge. Lugt - ikke løg, normalt, behageligt, som en almindelig shampoo. Konsistensen er flydende. Uøkonomisk. Skum, der også vaskes godt af. Efter brug er håret ikke voluminøst, lidt tørt. Jeg stoppede med at bruge den. efter det syntes fint skæl. Et par måneder gik og besluttede at prøve at bruge det igen, men efter vask igen skete der op. Resultatet er, om denne shampoo falder ud og ikke genkender, men skæl er helt sikkert.

hud kløe, reducerer ikke hårtab, tørrer hår, skæl vises, hår bliver sammenbrudt

God dag)

Efter at have læst anmeldelser besluttet at købe i et apotek, denne løg shampoo for hårtab og skaldethed. Det var billigt 115 rubler.

Jeg har sådanne problemer med hår: overdreven tab og det øjeblikkelige udseende af skæl, (enten det vises umiddelbart eller ved ugens afslutning), hvis shampooen ikke passer.

Mit hår er en gang om ugen. Rensning holdes i lang tid, 5-6 dage (igen, forudsat at shampoo er egnet).

Nu vil jeg fortælle om shampoo.

Shampoo har en vandig gennemskinnelig konsistens, selv med en lille mængde det skummes godt, er det ganske økonomisk. Duften er behagelig, det lugter af nogle medicinske tinkturer, duften af ​​løg opfattes slet ikke. På denne proffer sluttede.

Under vasken fik jeg meget hår ude af form, det beløb var ikke der før, selv når jeg vasker det med almindelige shampooer uden funktionen "at falde ud".

Efter tørring begyndte håret at ligne halm, en slags tør og livløs. Selvom det også kan være til fordel for balsammasken fra "Clean Line".

Og de første to dage, mens kæmning begyndte en større mængde hår at falde ud end før shampooen.

Spørgsmålet er, hvor er det fra at falde ud? I mit tilfælde forværrede han kun situationen.

Selv efter dette shampoo hår bliver hurtigt snavset. Håret så rent i omkring 2 dage, så falmede, brændte, og de så ud som om jeg ikke havde vasket dem i mere end en uge.

Også på den fjerde dag efter påføring begyndte det at kløe, som udviklede sig til skæl. Jeg troede, måske er denne effekt ubrugt? Ny shampoo og alt det.

Det var ikke, jeg besluttede at gentage.

Resultatet var endnu værre. Helt det samme billede med hårtab, tørhed, forurening af håret. Men med kløe og skæl var rædslen lige. Der var en stærk kløe over hovedet på 3. dag, skæl dukkede op, meget mere. Langs hårlinjen viste rødhed flere steder og kløede. Det var som en allergi.

Her er et så ynkeligt resultat (

For mig består denne shampoo faktisk af nogle minusser desværre, og jeg håbede, at det ville hjælpe med at løse mit problem.

Jeg kan ikke forstå, om jeg er allergisk over for en del af farmaceutiske shampooer, eller denne shampoo kommer ikke til mig generelt. En tidligere mislykket apotekshampoo var dette, "Floresan nælde og humle" Virkningerne er meget ens. Efter disse shampooer vil du ikke købe mere shampoo på apoteket.

næsten ingen lugt

højt forbrug, hår forvirret., dyrt for en sådan mængde, en lille flaske, skæl kan forekomme, reducerer ikke hårtab, vaskes ikke godt

På arbejde blev jeg meget rost og balsam og shampoo. Jeg besluttede at købe en prøve. Ved første øjekast biter prisen ikke - for shampoo 110p i nærmeste apotek. Men! kun 150 ml, det vil sige røret er meget, meget beskedent.

Duften af ​​løg i almindelighed, nej. Nogle lugte handler om neutral, men ikke at sige så behagelig. Men anmeldelser og producenter lover et tykt hårhår, hvilket betyder, at det er muligt at lide lugten. Det første jeg bemærkede er, at siden 1 gang håret ikke vaskes, er det nødvendigt at vaske 2 gange + for at suge håret af mellemlang længde, det tager en betydelig mængde, fordi Han har heller ikke meget sæbe.

Straks begyndte at bruge balsam "Onion 911", og hendes hår kæmmede normalt. Men så var balsmen forbi, og jeg vasket mit hoved med bare shampoo. Hvad kan jeg sige, intet særligt overhovedet. Hår med gennemsnitlig kæmning, super-skinn og blødhed følte sig heller ikke.

efter 2-3 vask havde min mand og jeg skæl. okay, vi besluttede at bruge det nogle få gange, pludselig var huden ikke vant til det eller noget. Men skæl kun intensiveret, men også tilføjet dette, at håret begyndte at blive snavset meget, meget hurtigt og begyndte at blive fedtet, dvs. Hvis jeg plejede at vaske mit hår hver anden dag, så efter at jeg har brugt denne shampoo bliver mit hår vasket om morgenen fedtet om aftenen.

Det mest tilbøjelige var at da jeg fjernede det, måtte jeg vaske i yderligere 3 uger næsten hver dag, så gik effekten gradvist. Det samme bemærkede og hele familien.

Selvom hun naturligvis ikke brugte meget i omkring en måned, så hun ikke bemærket, at hendes hår begyndte at krybe i det mindste noget mindre, eller nogle nye voksede.

Generelt kan det være velegnet til nogen, men min familie passede ikke, og i betragtning af prisen er den dobbelt fornærmende. Tilbage til den gode gamle Agafiya til 85r til 350ml.

Sandsynligvis, under hensyntagen til mange gode anmeldelser, shampoo som et lotteri - hvilken er perfekt, og hvem vil skade

snavset hår på den anden dag, kløe, lille emballage, hår begyndte at falde ud, ubehagelig lugt

Ligesom alle piger drømmer jeg naturligvis om smukt hår. Jeg tager spørgsmålene om plejeprodukter alvorligt.

Jeg så denne shampoo i apoteket. Nå tror jeg, når apoteket, og endda vitamin, skal vi tage!

Omkostningerne pr. Pakke er forholdsvis små: 123r. Men emballagen er mindre sammenlignet med butiks shampoo. Derudover forbruges både shampoo og balsam godt, ikke særlig økonomisk. Nå, det var bare, hvis værktøjet var godt. Og det dømmes af beskrivelsen, er bare fuld af vitaminer

Brug. Shampoo gennemsigtig farve. Duften efterlader meget at ønske. Konsistensen er flydende.

Jeg vasker mit hoved 2 gange med shampoo: snavs, fedt, stylingprodukter vaskes for første gang, og shampoo viser sine gavnlige egenskaber for anden gang. Dette gælder for alle shampooer, ikke kun dette. Så vask dit hår korrekt. Ved den første sæbe opfører vores vitamin shampoo sig ikke rigtig godt: det vasker ikke håret nok, det skummer ikke godt, så du skal presse det helt ud. Anden gang vasker det rester af forurening og skum af en eller anden grund meget bedre. Efter vask er håret stramt, meget fladt.

Effekt. Jeg bemærkede ikke nogen super-skinnende, fugtgivende, blødgøring, og kun nogle ændringer i retning af forbedring efter anvendelse af disse shampooer og balsamer. Men efter den første ansøgning bemærkede jeg, at mit hoved begyndte at klø. Jeg besluttede ikke at stoppe med at bruge, pludselig vil mirakuløse egenskaber ikke vises umiddelbart. Men med hver gang mit hoved kløede hårdere, begyndte mit hår at vokse hurtigere og forlade mit lyshoved. Ja, det var ikke det, jeg havde forventet fra apotekshampooet, åh, ikke det.

Der er ikke mere end en stjerne at sætte her: det lugter dårligt, det vasker dårligt, det skumbes hårdt, og selv efter at have bremset i samme serie er håret hårdt og kæmmer ikke godt. Det forårsager også kløe og hårfald. Her er et sådant apotekshampoo.

overkommelige

Ikke-åbenbar effektivitet, dårlig skumdannelse, ejendommelig lugt

Bekymret med spørgsmålet om hårtab og restaurering af eksisterende, besluttede jeg at handle på en kompleks måde. Der var et spørgsmål om shampoo selektion. I apoteket så jeg et vitamin,

hvis effektivitet er blevet bekræftet af det centrale kliniske hospital i det russiske videnskabsakademi. Og prisen er god. Som en del af - vitaminerne B3, B5, B6, E og C. Health, og endda vender skinne og sundt udseende. Samtidig erhvervede og balsam. Men skuffelse ventede. For at vaske håret kræver en hel del shampoo. Men det er ikke så slemt. Allerede i færd med at vaske er der ikke tilsat lethed eller silke. Følelsen af ​​at håret er lidt behandlet med sandpapir. Ikke hjulpet og aircondition.

I slutningen - shampoo som shampoo. Noget reduceres, men tilføjer ikke noget. Hverken den lovede glans eller det sunde udseende blev tilføjet. Efter vask var kammen (op til skulderbladene) ret vanskelig. Generelt råder jeg dig til at prøve noget andet. Og hvis du har brug for et værktøj med vitaminer, er det bedre at tilføje til masken og / eller olien. Desuden er eksponeringstiden længere, og "brugbarheden" selv trænger ind i håret uden nogen syntetiske tilsætninger.

Jeg løste ikke min hovedopgave med at styrke håret - effekten var nul;

Engang havde jeg læst anmeldelser om løgshampoo fra 911 + serien fra den russiske producent Tvins Tek. Endnu en eller anden måde imponeret over nogle af anmeldelserne. Og hun købte sig det samme - i vores apoteker er der nok sorter af produkter af denne linje.

Shampoo hedder "løg". Fra hårtab og skaldethed. 911+

Lyder meget lovende. Selvom jeg ikke er skaldet, har problemet med hårtab for mig altid været relevant i større eller mindre grad. Ikke at sige, at de sypyatsya hver dag, men især efter vask.

Først købte jeg en flaske. Dosering lille - 150 ml, pakket sjampo i en æske.

I brugsprocessen besluttede jeg at købe en anden flaske for at se resultatet, men det er stadig ikke nok 150 ml.

Det var næsten 2 år siden. Så tilbragte jeg begge flasker med shampoo.

Og hvad er resultatet? Og alt uden ændringer.

Anvendt shampoo på hår ifølge brugsanvisningen, og hold hovedet i ca. 5 minutter.

Men styrkelsen af ​​mit hår er absolut ingen effekt.

Shampoo er næsten farveløs, gennemsigtig, gelkonsistens. Hun klemte de sidste dråber fra flasken, der forblev der på bunden.

Lugten er blød, lys, moderat behagelig - du vil ikke høre nogen løgeskygger der, hvis man pludselig har en tanke om, at han skal lugte med løg, men nej.

Sammensætningen indeholder løgekstrakt samt en hel kompleks af andre planteekstrakter.

Shampoo skum plejer normalt hovedet, men du skal hælde mere i hånden, strømmen er ikke særlig lille.

Baseret på min personlige erfaring ser jeg ikke nogen grund til at anbefale det, da min effekt var nul - jeg vasket mit beskidte hoved, og jeg vaskede det. Ikke mere.

I betragtning af omkostningerne for et sådant volumen (2 år siden for 150 ml var prisen 150 rubler), og hans løfter - han er trods alt specialiseret i et alvorligt problem, jeg vil ikke rådgive. Siden den sædvanlige shampoo kan findes meget til en mere behagelig pris.

Tømmer oliemaskene godt

Tørrer, vasker til at knage, kan ikke klare problemet med hårtab

Hjemmelavede løgmasker er meget værdifulde i hårpleje, men ikke alle kan modstå denne lugt, som bare vil jage dig) Derfor ønskede jeg at finde noget lignende blandt apotekserier for hår med en mere blid aroma. Efter at have læst et ton eulogies om 911 Løg Shampoo mod hårtab gik jeg til apoteket for det.

På bagsiden af ​​flasken indeholder generelle oplysninger om shampooen, dens handling, anvendelsesmåde og kontraindikationer:

Den første ting du bemærker er den friske lugt af shampoo, uden noget strejf af løg. Stoffet er en gennemsigtig farve, medium densitet. Godt vasket, danner et tykt skum.

Vask håret, indtil det knager, jeg kan ikke lide en lignende effekt, og hvis du ikke bruger en balsam / maske til hårets længde, tørrer shampoen hensynsløst dem ud. Selvom producenten lover, at "de naturlige ekstrakter, der er en del af det, giver ekstra ernæring, lindrer tørhed, forhindrer hårbrud. Shampoo giver mild rensning uden at forstyrre den naturlige balance, giver håret en sund glans." Men her er det meget godt at vaske af olie masker med denne shampoo! Jeg har ikke bemærket nogen styrkelse af håret, de falder ud i samme mængde som før du bruger løgshampoo! Miraklet skete ikke. Skæl shampoo forårsagede ikke, og tak for det)

Sammen med denne shampoo brugte jeg Bielita Dr.Hair pleje Anti-Hair Loss Serum for at opnå maksimale resultater, hvilket også viste sig for at være en pacifier, desværre.

Men glem ikke, at alt dette er individuelt og det faktum, at man ikke passer, den anden giver et godt resultat! Tak for din opmærksomhed)

billig, hår bliver glat, fedtet, skinnende

alle farvet med kemi

Nu begyndte jeg bedre at overvåge og passe på mit hår, hud, jeg forsøger at forbedre min hårs tilstand, behandle det, rense min hud. Jeg er mere tilbøjelig til naturlige produkter med naturlige sammensætninger, som ikke kun skader, men også gavner håret.

Denne shampoo er fordi den betragtes som medicinsk (i det mindste anses det for det, og det blev rost. Jeg købte det, jeg var glad for, at jeg havde fundet noget naturligt, men desværre viste det sig forkert.

Sjampoen selv er i en plastikflaske, en abstrakt er knyttet til den, og flasken siger ansøgning, sammensætning. Volumen 150 ml.

Gennemsigtig farve, flydende konsistens.

Ved første øjekast er alt godt: efter vask med denne shampoo bliver håret meget fedtløst (på trods af at mine krøller er meget stærke, og det er svært at selv kamme dem!) uslebne som om vi ikke trækker!

Alt er fint, men der er en MEN! Meget vigtigt MEN! Navnlig sammensætningen af ​​shampoo! Det har laurylsulfat! Og det er sådan en skadelig ingrediens for shampoo! Og en masse anden kemi (nu kan jeg desværre ikke liste alle komponenter).

Og denne shampoo hedder medicinsk! Men hvad er det medicinske, hvis der er så meget kemi i det? Han skader mere end godt! Jeg vil ikke tage det længere og anbefaler ikke denne shampoo til nogen!

Jeg behandler de 2%, jeg fandt intet særligt for positivt hår. Jeg havde en nælde.

Neutrale anmeldelser

Fordele: tilgængelige, styrker rødderne med et lille tab, prisen er økonomisk og nem at bruge, effektiv

Ulemper: øger skæl

God dag!

Jeg vil gerne fortælle om shampoo fra hårtab og alopecia 911. Jeg købte det på et apotek for over 100 rubler. Jeg sluttede en halv flaske og nægtede at bruge dette produkt. Og her er hvorfor: Hvis du har skæl, så er det bedre ikke at købe dette shampoo overhovedet. Fordi fra det bliver skæl tre gange mere, og hovedbunden kløfter meget, det er endda sket, at jeg kæmede til blodet. For første gang købte jeg denne shampoo mod skæl, mens jeg kan lide alt.

Med hensyn til resultatet lovet af dette betyder det. Hår falder virkelig mindre.

Af fordelene kan jeg skelne mellem lave omkostninger, effektivitet, tilgængelighed (tilgængelig på ethvert apotek), en bekvem flaske, en behagelig aroma af urter (og ikke løg!).

Kun en minus, men det var han, der fik mig til at stoppe med at bruge 911 shampoo. Dette er en enorm stigning i skæl.

Anbefaler jeg dette middel til dig? Hvis du ikke har skæl, så JA! Jeg anbefaler uden fejl. Men hvis du har skæl, så nej. Brug ikke overhovedet!

Tænk på dig selv, bestem dig selv.

naturlige planteekstrakter i sammensætningen

højt forbrug, dårligt vasket

Jeg købte det fordi det er "løg". Bare ikke ironisk chuckle - jeg ved, at løgjuice i det er mindre end katten græd, men.. hvad hvis. i hvert fald ekstrakt, kan spise?. fordi løg er det mest effektive middel til skaldethed og for hårvækst. Og da frisk løgjuice ikke altid er praktisk at bruge på grund af den ætsende lugt, bør shampoo med navnet "Onion" være meget nyttigt. Nå, i det mindste for selvforslag. Vask dit hoved og forestil dig at du gnider løgjuice.)))

Så mød min "fu", fordi hverken shampooen eller navnet, eller selvforslaget hjalp mig (tilsyneladende er jeg ikke psykisk)

  • Sjampoen gør håret meget tyndt, og hvis det heller ikke er tykt, hvilket er logisk (folk mest med sjældent hår bruger shampoo fra hårtab og skaldethed), så er det generelt en katastrofe efter vask. Slick hoved og tynde is i stedet for hår! Du ser i spejlet og næsten græder. Hvad har du gjort, Chipollino? Det skyldes måske, at det skyldes burdockolie i sammensætningen.
  • Øger fedtet hår. Igen, sandsynligvis på grund af olierne i sammensætningen. Ved udgangen af ​​den næste dag er håret ærligt fedtet. Du skal nok vaske dit hår med denne shampoo hver dag. Desuden er flasken lille - 150 ml, og denne løg koster 200 rubler.
  • Dårlig skumdannelse, så det fortærer hurtigt (hvilket er ret et plus for mig, jeg ville virkelig have det til at ende hurtigt))
  • Duften er aldrig løg, gennemsnitlige bekvemmeligheder.
  • Farven er gennemsigtig, det kan være en smule gullig farvetone, hvis du ser tæt på.

Mit hår med denne Chipollino ikke bevidst. Sandsynligvis fordi han, så alle beriget med olier, er mere egnet til personer med tørt hår.

Lugte, burdock olie.

Ernder ikke helt hårtab, hår er svært at kamme.

Jeg lærte om shampoo 911+ "Onion" fra de positive anmeldelser af mine venner, fordi jeg i lang tid ikke kan slippe af med hårtab, besluttede jeg at prøve det. Jeg købte det på apoteket, det kostede omkring 120 rubler. I en flaske på 150 ml. Hun følte, at hendes hår lugtede som løg, men som det viste sig var der ikke engang lugtende løg der, lugten er ganske behagelig, det giver nogle urter, jeg tror, ​​det er på grund af den burdockolie, der er til stede i denne shampoo.

Shampooens farve er næsten gennemsigtig med en let gullig tinge. Det skummer mediokrigt, det er skyllet ud godt, håret efter det lugter godt, men det er meget vanskeligt at kamme, følelsen af ​​strå på hovedet. Derfor er det bedre at bruge løgbalsam fra denne producent. Det eksisterer.

Tja, om det vigtigste, efter at have brugt det i 2 måneder, faldt mit hår gradvist med omkring 50% og ikke mere, men jeg vil gerne finde et middel, som helt vil afhjælpe mig om dette problem, derfor vil jeg ikke anbefale denne shampoo, da han kun formåede halvdelen af ​​sin hovedopgave.

Blødt hår, mærkbar glans.

God dag.

Jeg husker frygteligt, at håret faldt ud, efter at jeg havde læst anmeldelser om alle disse løgshampooer, besluttede jeg at prøve, åh, som jeg kun forsøgte. Så jeg købte for 120 rubler denne shampoo på apoteket. Jeg besluttede at vaske mit hår, shampooen stinker ikke og håret efter det blev de også blødere og holdes rene længere. Skum godt og let skyllet væk. Men du ved af hårtab, desværre har denne shampoo ikke hjulpet, og jeg har selv vasket det helt og stadig ikke noget resultat. Men mærkbart håret efter det er silkeagtigt og skinnede lidt op.

Generelt nærmede han mig på et andet niveau, men hjalp ikke med hårtab.

Positive anmeldelser

Og jeg er meget tilfreds med Onion 911 shampoo med rød peber, det hjalp meget godt, da håret begyndte at falde ud. Fra en række shampooer valgte 911 ham, fordi jeg ved, at løg og peber altid har været brugt mod hårtab. Jeg brugte shampoo i to måneder, men jeg kan godt lide resultatet. Det vigtigste for denne gang er, at håret har styrket og stoppet at falde ud, og det forekommer mig, at de er blevet endnu lidt tykkere.

Ja, shampoo løg 911 skummes hårdt, men det indeholder også mere naturlige komponenter, men det betyder noget for mig, at min hårmåned, håret falder ud i bunker stoppet, ikke straks, men i en måned, ja virkelig

Jeg er løg 911 og denne serie behandler jeg ikke første gang hår, især i vinterperioden bryder de, tørrer, de har ikke nok vitamin og mit hårtab begynder. Jeg starter kurset om en måned. Og i løbet af denne tid får håret styrke, skrøbelighed og tab forsvinder, håret synes mig tværtimod at begynde at vokse bedre.

På råd fra en ven købte løg shampoo og løg balsam. En måned senere stoppede deres brug af hår så meget at falde ud. Derudover er de blevet meget stærkere og sundere. Hvis nogen bekymrer sig om lugten, skal du ikke bekymre dig)) Der er ingen løg duft, shampoo er godt at skumme, og det er let afvasket.

Lige færdig med at bruge løg Shampoo911. Måned brugt til hårtab. Resultatet er ikke øjeblikkeligt, men meget godt. Ved slutningen af ​​brugen er håret perfekt styrket. Kammen er næsten ren, du behøver ikke at vælge dit hår dagligt. Og generelt kan jeg lide hårets tilstand. Shampoo kunne lide. Godt resultat.

Jeg bruger løg til hårtab 911, jeg bruger hvert forårsfald i flere år, det er en periode, hvor håret svækkes, og de har brug for pleje. Løg i mit område af måneden og håret mærkbart mindre drop out vises glans og silkeagtig hår. Jeg er tilfreds med resultatet.

Jeg kan kun sige gode ting om løgshampoo 911, genopretter håret godt, hårtab er reduceret, dets lille ulempe det skummer svagt, men det skyldes, at det er naturligt og ikke indeholder kemikalier.

Jeg har brugt denne shampoo i omkring et år nu, jeg kan sige, at jeg er tilfreds med dens virkning på mit hår. Ingen ubehagelige øjeblikke, efter vask af hovedet forekommer ikke, håret er sundt og skinnende. Meget godt skum, forbruges ikke meget, behagelig lugt. I øjeblikket vil jeg ikke ændre det.

Jeg bruger ofte løgbalsam 911, køb den til samme løgshampoo. Kvaliteten af ​​værktøjerne er fremragende, de supplerer hinanden godt. Shampoo er dejligt at vaske håret, og balsamet fugtiger, nærer og nærer dem. Som følge heraf, efter vask er håret let, luftigt, silkeagtig, der er ingen tørhed og sprødhed. Men når jeg bruger det regelmæssigt i mere end en måned, forsvinder alle hårproblemer.

Håret er meget frækt med mangel på vitaminer, jeg føler det om foråret, håret begynder at falde stærkt ud, tørt og sprødt, så bliver jeg reddet af burdock olie og løgshampoo 911 på løgens løg. Det nærer og genopretter beskadigede og sovende løg, gør håret skinnende, bryder væk og håret begynder at falde mindre i løbet af en måned.

Løg shampoo er bare en redning for mit tørre og sprøde hår. Efter vinteren havde håret helt problemer, så jeg besluttede efter en vens råd at købe Løg Shampoo 911. I en måneds brug klarte jeg helt at genoprette mit hår og bringe det i god stand. Billig shampoo og cool.

Jeg købte løgshampoo til min mor, og så besluttede jeg at prøve det selv, og jeg kunne godt lide resultatet. Især siden denne 911-serie har mange andre shampoo og balsam. Jeg er helt tilfreds med kvaliteten af ​​Twins Tac produkter, og prisen er god, det er en skam at et sådant lille volumen kan gøres og mere blev gjort.

Jeg bruger løgshampoo 911 fra hårtab i næsten en måned. Fra billige shampooer er det ret effektivt, genopretter beskadigede løg, nærer hår, giver dem skinne og elastik. Det skumbes lidt, men det er ikke et problem, det lugter ikke. for mig er det vigtigste, at hårtab er faldet

Jeg bruger regelmæssigt shampoo. Og meget tilfreds med resultatet. Manden begyndte endda at vaske. Hår falder ud mere end normalt. Jeg vil sige det kun efter en måned med brug er resultatet mærkbart. Hår mindre falder ud. Skinne og elasticitet vises.

Shampoo bruges, var tilfreds. Efter fødslen faldt håret stærkt ud. Selvfølgelig har jeg også tilføjet vitaminer til vasken, i komplekset kunne jeg lide effekten. Mine venner og jeg vasker, hørte ikke nogen klager. Det vaskes godt af, skummer lidt, og lugter ikke som løg, som mange er bange for.

Jeg kunne godt lide løgshampoo 911 til skaldethed. Hair shine, er blevet mere storslået. Det er vasket af godt, har ingen løg duft. Jeg bruger næsten en måned

naturlige planteekstrakter i sammensætning, normal pris, tørrer ikke meget, reducerer hårtab, renser godt

lille flaske ikke stor

Goddag, kære læsere! I dag vil jeg dele med dig en anmeldelse af køb og brug på personlig oplevelse af shampoo "911 Onion" mod hårtab og skaldethed. For nylig, som foreskrevet af den behandlende læge, måtte jeg drikke et kursus af hormonelle lægemidler, og mange mennesker ved først og fremmest, at efter en sådan behandling begynder håret at falde ud. Efter at have rykket lidt på internettet kom jeg på tværs af denne shampoo. Pigerne skrev, at de selv brugte det efter fødslen og nedfaldet stoppede. Det blev meget interessant for mig og efter arbejdet gik jeg til apoteket og købte dette produkt. Det er ikke så dyrt, 156 rubler til en lille flaske.

Produktet sælges i en papkasse, men hendes mand smed det straks væk og kunne derfor ikke tage et billede. Før brug læser jeg omhyggeligt instruktionerne, som ser ret lovende ud.

Shampoo har en behagelig aroma, snarere end vegetabilsk oprindelse (urte), snarere end kemisk. Shampoo er gennemsigtig med en let gullig tinge. Det er ikke særlig godt at vaske, og fra første gang forstod jeg slet ikke, om jeg brugte shampoo på mit hår eller ej. For at opnå et godt resultat anbefales det at holde produktet på håret i 3 minutter. Hvad jeg gjorde. Vasket håret perfekt og slet ingen rester.

Ulemperne kan kun henføres til, at håret skal vaskes hver dag. Hovedet bliver for hurtigt fedtet.

Konklusion: Efter anvendelsen af ​​denne shampoo holdt mit hår op med at flyde, de fik en naturlig glans.

Jeg vil råde denne shampoo.

naturlige planteekstrakter i sammensætning, billig, reducerer hårtab

Hej Til at begynde med er jeg en fyr og mit hår faldt ud. Jeg er kun 22 år gammel, og ligesom mange af gutterne vil jeg ikke miste hår på mit hoved i fremtiden. Beslutter jeg ikke at forsinke handlingen gik jeg til apoteket i håb om at erhverve nogle midler, og jeg stødte på en showcase med 911 shampooer. Jeg blev straks tiltrukket af deres høje pris og et stort udvalg.

Den første shampoo af dette mærke, jeg købte, var bare løg. Shampooet var ret let at påføre, soaped, ventede i tre minutter og vasket væk. Hvis det ønskes, kan du gentage proceduren. Han havde også en temmelig behagelig lugt, som jeg ikke havde forventet baseret på sit navn.

Nå, som for resultatet direkte. Mit hår blev ikke mere storslået, men tabet begyndte at falde, og om en måned var det næsten helt stoppet. Nå er konklusionen meget enkel, hvis du vil købe et billigt og effektivt middel mod hårtab, så er du velkommen til at tage løg shampoo 911.

vitaminiserer hår, overkommelige, godt vasker

Erfaring med brug:

omkostninger:

På jagt efter perfektion købte jeg denne vitamin shampoo, da prisen er rimelig (ca. 120 rubler). Jeg købte den på apoteket, lokke påskrift om tilstedeværelsen af ​​vitpmins (B3, B6, B5, E, C).

Emballagen er lille, let, bekvem at tage på vejen eller i gymnastiksalen.

Du åbner låget og føler duften af ​​C-vitamin, en let diskret duft af barndommen! Shampoo er gennemsigtig, ikke meget tyk, det skummes moderat, men det vasker håret godt.

Jeg fandt ingen særlig effekt, men der var ingen stærk ubehag, jeg ville have skum stærkere og det ville være fantastisk. Jeg tror, ​​jeg vil købe noget andet.

Fremragende resultat med regelmæssig brug

Ikke reklamer på tv

Efter graviditeten begyndte håret at falde ud. Rette bunter regnede ned under vask og skylning. Jeg var bange for at drikke vitaminer, mens jeg ammer.

Brewing weed og vask deres hoveder med dem, havde bare ikke tid til at lave masker. Og så gik jeg på apoteket og fortalte apoteket om mit problem. Og hun rådede denne shampoo. Ærligt troede jeg det ikke rigtigt, men besluttede at prøve det.

Desuden er sammensætningen meget god: løg ekstrakt, burdock olie osv. Og prisen er kun 125 rubler. til 250 ml. Generelt tog hun det og var ikke forkert. Efter at have brugt den første måned begyndte håret at falde meget mindre. Og efter 3 måneder stoppede de helt. Balsam er ikke nødvendig, fordi shampoo er meget blødt. Efter hans hår kammet godt og meget mindre forvirret. Duften er meget behagelig. Det er synd, at det ikke annonceres på tv, mange ved simpelthen ikke om det.

Det lugter godt, det er nemt afvasket, håret bliver ikke snavset i lang tid

God aften! Løg shampoo 911 blev rådgivet til mig af min ven, da hun efter fødslen fik håret til at falde ud, udnyttede hun det og resultatet i ansigtet efter en måneds forløb opstod en ny hårdød og de begyndte at falde meget mindre. I efteråret jeg konfronterede problemet med hårtab, besluttede jeg at prøve det og prisen passede mig også 150 rubler. Normalt er superfood shampoo meget dyre, og virkningerne er nul.

Resultatet var sådan, at virkelig hår begyndte at falde mindre ud. For mig er det vigtigt, at efter vask er mit hår knust, så det er ikke alle shampooer, der passer mig, men efter 911 shampoo smagte de, et volumen dukkede op. Shampoo lugter meget flot, godt vasket af. Håret bliver ikke snavset i lang tid. Hvis man ser på kompositionen, så er der naturlige komponenter, selvfølgelig kan man ikke undvære kemi, men sammensætningen er stadig god. Jeg bruger stadig denne shampoo i et år nu, meget glad! Kære piger, jeg anbefaler ham stærkt til dig, du vil ikke fortryde! Men hvis nogen ikke passer, må du ikke fortvivle, husk at vi er alle forskellige og hårets struktur også! Godnat!

Hår falder ikke ud, lav pris

Jeg har brugt 911+ i mange år. Det viste sig virkelig at være en redningstjeneste for mit tynde hår, som også begyndte at falde ud. Det er også glædeligt, at disse shampooer ikke kun er effektive, men også billige.

Jeg forsøgte forskellige måder og metoder til hårtab, herunder burdock olie og alle mulige masker, men jeg så virkelige hjælp først efter at have købt denne shampoo.

Jeg kan lide den effekt, der sker med hår: det bliver fluffy og vasket godt. Det er godt, at købet af denne shampoo ikke kræver nogen særlige investeringer.

Håret ophørte virkelig med at falde ud, ikke som det var før. Løg shampooer, både bare løg og løg med nældekstrakt, viste sig at være særligt gode.

Denne nælde shampoo styrker hårsækkene så godt, at håret nu er meget stærkt og helt stoppet falder ud.

Alena http://www.woman.ru/beauty/hair/thread/4367169/1/#m47860370 Jeg bruger denne shampoo og balsam i omkring en måned. Før det faldt håret i måned 4 forfærdeligt. Et eller andet sted begyndte den 4-5. Anvendelse af håret at falde ud under vask 3 gange mindre (efter den første - en masse er faldet). Nu er alt i det normale område)) Så jeg er glad for at bruge den yderligere, og jeg råder dig til at prøve det)) Og forresten lugter det godt.

Jeg prøvede, og jeg kunne virkelig godt lide løg 911. Jeg købte rent faktisk nudelekstrakt, og jeg kan sige, at mit hår er blevet meget sundere og stærkere. Mindre udfald, selvom derudover ikke gør noget, undtagen vask med løgshampoo!)

Shampoo Neutral 911 matchede mit hår perfekt. De er kombinerede, fede på rødderne, tørre på spidserne, så efter at dette shampoo endda i øjeblikket ændrede sig, blev det ikke så udtalt, at fedtheden var for tør. For eksempel forsvandt de splitte ender, og ved rødderne forbliver håret i normal form meget længere. Shampoo er også fra en billig firma Twins Tak, så det viste sig at være en fornøjelse at bruge det.

Løg shampoo forårsaget ved første oprør, jeg forstod ikke, hvordan du kan vaske håret med løg. Og da en ven forklarede, at han bare var med løgekstrakt, men slet ikke lugtede dem, besluttede jeg at prøve det, fordi mit hår havde brug for pleje og behandling. Så efter en halvanden måned indså jeg, at det ikke var for ingenting, at jeg vasket håret, de holdt op med at falde, blev stærkere, blev tætte og levende. Og shampoo lugter godt og meget effektivt. Derfor anbefaler jeg alle løgshampoo 911.

Ikke den første måned, jeg bruger shampooer fra dette firma Twins Tak, nu har jeg lige købt vitamin 911 shampoo, jeg kan godt lide deres kvalitet, især i betragtning af den urealiserede pris. Jeg køber shampoo sammen med balsam for at gøre det bedre

kam mit hår, fordi jeg har det længe Vitamin shampoo giver hårstyrke, glans, ernæring, behagelig lugt efter vask, med håret i lang tid er der ingen problemer, tabt og splittede ender. Min højeste score for dette firma og dets produkter.

For Mere Information Om Tørt Hår