logo

Rådgive antistatisk hår

Piger, hej!
Hvert år med ankomsten af ​​varme sæsonen, jeg lider med elektrificering af hår, især hvis du tager af hætten. Forståeligt bør du kun bære bomuld og alt det. Men der er ingen vinter hatte lavet af 100% bomuld, plus de samme tørklæder, jakker osv. Eller det er svært at finde.

I butikkerne af husholdningskemikalier og kosmetik spurgte hun konsulenterne om tilstedeværelsen af ​​anti-statisk hår, de siger, at de ikke har sådanne. Men hvis der findes tøj, så skal håret. Hvor finder man dem og hvad rådgiver det effektivt og ikke skadeligt for dit hår? De er lange. Jeg ville være taknemmelig.

  • antistatisk hår
  • Natalia
  • 6. november 2015
  • Alena
  • 6. november 2015, 12:15
  • Natalia
  • 6. november 2015, 17:31
  • Daria
  • 6. november 2015, 12:18
  • Irene
  • 6. november 2015, 13:30
  • EL_ya
  • 6. november 2015, 16:45
  • Natalia
  • 6. november 2015, 17:28
  • Victoria
  • 6. november 2015, 23:59
  • Tatiana
  • 7. november 2015, 20:12

Hvis håret er elektrificeret, er det ikke tilstrækkeligt hydreret. Brug olier i din pleje, dit hår vil være mættet og stoppe med at flyve over dit hoved)))
Jeg bruger kokosolie. Fremragende antistatisk effekt!
Og jeg kan også rådgive denne stredstvo:


Som det ses på billedet, er det ikke en retnings handling, men så mange som ti) jeg kan virkelig godt lide det! Hår er ikke elektrificeret overhovedet)

GRAZIA

Hatte, hætter, tørklæder, trøjer og turtlenecks omdanner øjeblikkeligt normal styling til en elektrificeret mælkebøtte. For at undgå dette er det nok at bruge en antistatisk spray til hår. Grazia har identificeret flere af sine favoritter, herunder olier og shampoo med balsam, der er rettet mod statisk elektricitet.

Alterna Spray Anti-Statisk Efterbehandling Spray

En rigtig tryllestav, da denne tørre spray straks fjerner en statisk ladning fra dit hår, selvom du er indendørs med overdreven luft.

Moroccanoil Frizz Control Spray Oil

En god mulighed for tørt ubehageligt hår: Ud over at fjerne statisk elektricitetsspray har ejendommen at passe på dem, glatte overfladen og returnere en sund glans.

Oribe Cote d'Azur Hair Refresher Anti-statisk Spray

Udover det faktum, at denne tåge fjerner statisk elektricitet, forhindrer det også overdrypning som følge af virkningerne af centralvarme og klimaanlæg, absorberer og neutraliserer alle lugte og giver håret en delikat blomsterduft. Plus beskytter hår mod skade og miljøets negative indvirkning. Ideel!

R + Co Folie Frizz + Statisk hår antistatisk spray

Folie Frizz + Static er et af de få antistatiske midler, der kan påføres både tørt og vådt hår. Han udfører funktionen af ​​termisk beskyttelse, og eliminerer "mælkebøtte-effekten." Et universelt middel, der vil appellere til dem, der ikke kan lide at røre hylderne på badeværelset med unødvendige flasker.

Hvorfor hår vokser så langsomt og hvad man skal gøre - vi spurgte trichologen

Afrikansk blogger rammer fantasien med hårskulpturer

Matrix Mega Slank Jern Glattere Smoothness Spray

Hvis du har brug for at holde dit hår fra fluffing og er under kontrol hele dagen, så vil Matrix Mega Slank Iron Smoother spray til glat hår hjælpe dig. Trængt - og glemt! Skønhed!

Secret Professionnel af Phyto Huile Ressourte Hair Reconstruction Oil

Et sæt på seks hætteglas (vi bruger en ad gangen) med rekonstruktiv olie sikrer ikke kun, at dit hår ikke er elektrificeret, men også forbedrer deres vækst og giver et basalt volumen. Spred indholdet af ampullen over hovedbunden (afskalning), gnid sammensætningen med fingerspidserne (lysmassage), lad i 10 minutter, og skyll derefter alt sammen med shampoo. Du vil se effekten straks - hårets kvalitet ændres øjeblikkeligt til det bedre. Og for at konsolidere det, gentag proceduren hver anden gang (hvilket betyder at vaske hovedet).

Aveda Moisturizing Daglig pleje Dry Remedy Daily Moisturizing Oil

For dem der har brug for en ambulance i restaurering af hår, egnet olie til daglig pleje Aveda Dry Remedy Daily Moisturizing Oil. Takket være den naturlige olie af burti i sammensætningen, fugtiger den straks selv supertørret hår, hvilket giver det blødhed og udstråling. Og i sig selv fjerner virkningen af ​​"mælkebøtte".

Paul Mitchell Hair Styling & Hair Styling Treatment Oil

Takket være de naturlige olier og fugtgivende ekstrakt af Avapui, som er en del af denne olie, vil dit hår blive beskyttet mod udtørring og statisk. Og de bliver glatte og silkefulde. Ideel!

System Professional Cream Elixir til Glathness Elixir

Uudslettelig creme elixir med antifreeze effekt disciplin hår, hvilket giver den perfekte glathed. Derudover indeholder produktet argan-, mandel- og jojobaolier og EnergyCode lipider, der tager sig af dit hår.

Kevin.Murphy Renovating Leave-In Leave-In Leave-In.Repair

På trods af sin vægtløse struktur er dette værktøj en kraftig restaurator af beskadiget (dødt!) Hår. Det styrker og rekonstruerer beskadigede områder, forsegler splitte ender og intensiverer håret, giver dem styrke og glans. Herefter vil de ikke skubbe.

Evo Drops at give glans Perpetua Shine Drops

Hvis håret er velplejet og fugtigt, så elimineres problemet med statisk elektricitet af sig selv. Dette er præcis, hvad arbejdet med Evo Perpetua Shine Drops drops sigter mod - gør dit hår skinnende og silkeagtig.

John Frieda Frizz-Ease Moisturizing Shampoo

For at undgå elektrificering af håret er det muligt at påvirke det selv, mens du vasker dit hår. For eksempel har John Fried Frizz-Ease shampoo en antistatisk effekt, men gør håret ikke tungere, berøver dem ikke af volumen og omsluttes med et umærkeligt slør, der forhindrer overdreven friktion. Følgelig bliver forekomsten af ​​statisk elektricitet umulig.

Garnier Firming Cream Butter Botanisk Theraty "Castor Oil and Mandala"

Svag, tilbøjelige til at tabe hår i behov af midler, der vil give en stærk "charge of cheerfulness." Botanisk Theraty Firming Cream Butter er bare det! Castorolie og mandler, der indgår i sammensætningen, genopretter hår fra rødder til ender, neutraliserer statisk elektricitet, beskytter den mod høje temperaturer (op til 230 grader!) Og giver dem blødhed.

Kontakt os

Varer kan ikke refunderes.

Varer af god kvalitet, der ikke kan udveksles (returneres) er opført i listen, godkendt ved et dekret fra Den Russiske Føderations regering den 19. januar 1998. Nr. 55. Læs mere

  • beskrivelse
  • parametre
  • levering

Antistatisk hår - en ægte frelse for ubevidst elektrifieret hår, som står halo rundt om hovedet, ikke kam og ikke passer. En lille flaske med en spray er meget praktisk at bruge. Sammensætningen skaber ikke en synlig eller håndgribelig film, samtidig med at statisk elektricitet ikke akkumuleres på håret, irriterende og forårsager ulejlighed. Handler bogstaveligt med et par pshikov. Fremmer kæmning og formning af frisurer. Beskytter håret mod skader under varm styling. Hård voks til hår fylder hår med energi, gør det mærkbart tættere, glattere og mere lydigt. Forstyrrer gunning og sektion. Det kræver meget lidt, og den voksende bestanddel af voksets bestanddele opretholdes hele dagen.

antistatisk middel; skinne; genopretning

Formål kosmetisk:

Produktvægt med emballage (g):

voks hår rengøringsmiddel

DEL MED VENNER:

Regler for spørgsmål og feedback

At skrive en anmeldelse eller afstemning er påkrævet
registrering på stedet

Log ind på din konto Wildberries eller registrer dig - det tager ikke mere end to minutter.

REGLER FOR SPØRGSMÅL OG FEEDBACK

Anmeldelser og spørgsmål skal kun indeholde oplysninger om produktet.

Anmeldelser kan give kunderne en indløsningsprocent på mindst 5% og kun for de bestilte og leverede varer.
For et produkt kan køberen ikke forlade mere end to anmeldelser.
Du kan vedhæfte op til 5 billeder til anmeldelser. Produktet på billedet skal være tydeligt synligt.

Følgende anmeldelser og spørgsmål må ikke offentliggøres:

  • peger på køb af dette produkt i andre butikker
  • indeholdende kontaktoplysninger (telefonnumre, adresser, email, links til tredjepartswebsteder)
  • med vederstyggelighed, der krænker andre kunders eller butiks værdighed
  • med en overflod af store bogstaver (store bogstaver).

Spørgsmål offentliggøres først, efter at de har modtaget et svar.

Vi forbeholder os ret til at redigere eller ikke offentliggøre en anmeldelse og et spørgsmål, der ikke overholder de gældende regler!

Indlæsningsfejl

Du kan tilføje op til 5 billeder.

Vi har modtaget din besked og accepteret det.

Nogle anmeldelser kræver verifikation, så offentliggørelsen kan blive forsinket.

Gennemgang af den bedste antistatisk spray til hår

Efter at have hentet en effektiv antistatisk spray til hår, er det muligt i enhver situation at opretholde frisyrets perfekte udseende. Mange formuleringer, der fjerner statisk ladning, er tilgængelige til selvproduktion.

"Dandelion Effect": Årsager til Hair Electrification

Modige overflødigt fluffede tråde, der fremkommer under påvirkning af en statisk ladning, forårsager alvorlige problemer, fordi de er vanskelige at lægge.

Overdreven elektrificering af håret, der forårsager "mælkebøtte-effekten", skyldes flere grunde:

  • manglende hydrering af hovedets dermis;
  • konsekvenserne af hyppig brug af termiske enheder til styling - hårtørrer, strygejern, krølleudstyr;
  • overdrevent stive kamme
  • mangel på næringsstoffer
  • illiteret organiseret pleje, udtrykt for eksempel i daglig vask af hovedet eller ved brug af produkter, der ikke svarer til typen af ​​hår.

Ofte fremkommer statisk elektricitet på grund af friktion af trådene på en hat fremstillet af syntetisk materiale. Samt ulydighed og puffing frisurer forårsager kamme lavet af ikke-naturlige materialer.

Princippet om antistatisk

For at slippe af med hår elektrificering anbefales det at anvende specialiserede midler - antistatiske midler, blandt hvilke sprøjter anses for de mest hensigtsmæssige.

Den antistatiske spray har en positiv virkning på grund af inddragelsen af ​​følgende stoffer, der er vigtige for håret:

  • silikone, som gør det muligt at udjævne de negative virkninger i processen med at lægge på strengene med høje temperaturer;
  • vitaminer nødvendige for en afbalanceret ernæring af hår og hud;
  • glycerin, som fremmer udglatning af hår.

Kombineret med det identificerede problem med statisk hårspray, kommer håret let tilbage til frisyren et prestigefyldt udseende og en sund glød.

Gennemgang af de bedste antistatiske midler

Blandt det omfattende udvalg af professionelle og hjemme anti-statiske er det nemt at vælge den mest effektive løsning, så du hurtigt kan returnere hårets storslåede velplejede udseende.

Professionelle værktøjer

Køber spray med antistatiske effekter, som i lang tid eliminerer evnen til at elektrificere krøller, skal du være opmærksom ikke kun på mærke og sammensætning, men også producentens anbefalinger til brug.

Varianter af professionelle antistatiske midler i form af en spray:

Ned med spændingen. Antistatisk hår.

Hej alle sammen! Jeg sender den lovede anmeldelse om shampoo til vinteren. Da jeg købte denne shampoo, troede ingen, at det ville komme. Og kulden krybte ubemærket og nøjagtigt den 31. december. Så tog bevidst)))

Estel shampoo så ved en tilfældighed i butikken. Jeg har længe søgt efter et antistatisk stof. Mange gange kom tanken til mig at bruge det mest almindelige antistatiske middel til tøj. Men så jeg tør ikke bruge det på hovedet) Som følge heraf så jeg en linje professionelle shampooer, hvoraf Estel blev set
Mod vinterbeskyttelse og magt. Jeg ville ikke tage det, hvis jeg ikke så den antistatiske virkning på indskriften. Det glædede mig. Intet behov for sprøjter, masker og andre problemer. Han vasket hovedet som normalt, ikke mere tid til noget.

Da jeg begyndte at bruge det, indså jeg, at vandet ikke skulle være meget varmt og ikke koldt. Mærkeligt nok vil jeg foreslå at skrive til producenten om temperaturen og vandstrålen. Jeg synes det er vigtigt.

Han vaskede hovedet for første gang, og det var det der skete. Fotohår ser ingen grund til at anvende. I udseende har de ikke ændret sig. Og der er sket ændringer med fysikken. Kæmper hår følte manglen på spænding og håret ikke længere fast bag kammen. Hurra! Der er en effekt!

Men, og ikke uden ulemper. Da jeg ikke har brugt professionelle shampooer før, er der intet at sammenligne med. Jeg vil sammenligne med det sædvanlige massemarked. Efter håret var tørt, følte jeg en slags film på hovedbunden. Det er ikke, at en pakke på hovedet er lige - nej. Men en vis følelse af tilstedeværelsen af ​​noget. Nej, de var ikke beskidte. Men der var en slags slør.

DNC / Antistatisk spray hårspray
Antistatisk hår. Er der nogen mening?

Og igen er DNC behageligt tilfreds. Dette firma viste sig at være meget generøst med gaver, hvilket gør det muligt for os at prøve forskellige midler, og så med glæde og fornøjelse at tale om vores indtryk.

Så jeg vil gerne dele mine følelser om brugen af ​​anti-statiske til hår. For mig var et sådant værktøj en nyhed, som jeg aldrig havde set sådan en ting før og havde ikke tænkt på dets behov for hårpleje. Nå, hvad kan du ikke gøre for et eksperiment?

Første indtryk. Bekendtskabet begyndte med emballagen - det er en lille papkasse med smukke rige pink-lilla farve, indrammet genkendeligt - i DNC's ånd. Navnet på mærket, produktet på engelsk og russisk sprog, reklameprøven "Lader ikke en chance endda til en gnist." De har reklame og markedsføring i afdelingen, selvfølgelig arbejder folk med en stor sans for humor.

På bagsiden er en beskrivelse af selve produktet, dets egenskaber og sammensætning, anvendelsesmåde. På siderne igen beskrivelsen og sammensætningen på det kasakhiske sprog? Jeg undrer mig over: hvorfor?

Volumen 30 ml, producentens stregkode - Rusland, hjemmeside adresse dncswiss.eu.
Indenfor ventede jeg på en lille flaske rødt glas, på den en sølvklister med navn og brugstid efter åbning, hvilket er 12 måneder.

Indtryk af brug.

Jeg havde selv en styling, og en datter sprang sammen og besluttede at prøve det.
Jeg klikker en gang, der er intet. Jeg trykker to, igen det samme resultat. Og først efter det tredje tryk ramte værktøjet emnet på hovedet. Dette viser igen, at ingen har åbnet emballagen før, og jeg er den første til at bruge dette produkt. På et tidspunkt, hvor alt og overalt er falmet, er dette meget velkommen.

Vi fortsætter med at studere produktet. Ingen lugt overhovedet. Som om en slags vand, slet ingenting. Jeg kæmmede min skønhed, og mit hår gav let vej og stod ikke op i kammerets køl. Hurra! Og så har mine aktive skønheder altid problemer med fluffiness, og her findes et middel for dem. Jeg besluttede at fortsætte med at bruge antistatisk i større grad for dem og lidt for mig selv.

Under alle omstændigheder besluttede jeg at læse om sammensætningen af ​​produkter og om det er muligt at bruge dette værktøj til børn.

Jeg starter med sammensætningen. Første sted vand er allerede godt.

Natriumpolystyrensulfonat fremstilles ved syntetiske midler, men ifølge internettet har det mange nyttige egenskaber, især det bevarer de aktive komponenter, hvor det anvendes. Fordelene ved mere end skade.

Cetrimoniumchlorid, som fabrikanten siger, er et konditioneringsmiddel. Det er dette middel, der er antistatisk.

Amodimethicone er et meget interessant værktøj, der har bogstavelig talt intelligens. Det er en af ​​de bedste konditioneringsmidler, der danner en film, der varer indtil næste hovedvask, men opgøres kun på beskadigede områder! Således gør det ikke håret tungere og giver det skinn og udstråling.

Som lovet er de fleste af produkterne i sammensætningen af ​​naturlig oprindelse, så håret ser smukt og stærkt ud.

Jeg tror, ​​at et sådant værktøj til dets naturlige sammensætning kan bruges til børn, selvfølgelig, med en aldersgrænse på mindst 3 år.

Se selve effekten?

Hun afskedede sin ældre datters fletninger, et sidebillede gør det klart, hvor stærkt hendes hår er elektrificeret.

Jeg sprayede antistatisk på tørt hår flere gange og ventede lidt, kæmede mit hår med en kam.

Efter min mening er effekten.

Nå, nu vil jeg forsøge at svare på hovedspørgsmålet: Er der nogen mening?

Ja! Ja! Ja! For piger med langt hår er dette en frelse, fordi håret stiger konstant og skaber et sjusket udseende.

I dette tilfælde kan du være sikker: håret kan ødelægge regnen, stærk vind, men ikke statisk elektricitet.

Spray antistatisk hår

I frostvejr eller ved høj luftfugtighed i mange piger er det grimt elektrificering. Effekten af ​​fluffy og opløftende krøller kan dårligt ødelægge enhver frisure og endda den mest pæne styling. Og når du forsøger at lægge et hårhår med en kam, bliver strengene elektrificeret kun stærkere. For at forhindre dette sker, skal de sørge for passende pleje.

Hvorfor har du brug for det?

En af de nemmeste måder at pleje i sådanne situationer er at bruge en højkvalitets spray med en antistatisk effekt. Ved at sprøjte hår med et sådant værktøj vil du glemme dit problem i flere timer.

Før et sådant køb tvivler mange piger på, om det er muligt at anvende et middel mod elektrificering på deres krøller. Det hele afhænger af sammensætningen af ​​din spray. Billige og lavkvalitetsprodukter er bedst ikke at købe. Også som sprøjter, som omfatter silikone. Billige og dårlige kvalitets silikoner gør håret høje derop. Og efter at dine krøller er blevet for store, begynder de at bryde og opdele.

Hvis du ønsker, at dit hår ikke bliver elektrificeret, køb produkter fra producenter, der kun bruger højkvalitets silikoner. De vaskes nemt ud af dit hoved og må ikke skade dit hår. Derfor samler sådanne antistatiske sprayer den bedste feedback fra kunder, der har testet dem.

Populære mærker

Så det er helt indlysende, at det som det er tilfældet med andre hår- og kropspleje produkter, er bedst at købe produkter fra velkendte mærker. Professionelle mærker bruger penge på at skabe kvalitetsprodukter, så du kan være sikker på, at deres sammensætning ikke skader dig.

Lad det sne

Håret begynder oftest at skubbe om vinteren under påvirkning af kulde og sne. Fra dette problem er pigerne reddet af et værktøj kaldet "Let It Snow". Ved at sprinkle dit hår med denne kvalitet antistatisk, kan du gå uden frygt for dit hår.

Curex versus vinter

Dette antistatiske mærke Estel har en blid virkning på håret. Det løser problemet med elektrificering, men forurener ikke håret overhovedet. Denne spray fugter hårets brønd. Og på grund af det faktum, at i sammensætningen af ​​dette værktøj er protein, det styrker også håret. Dette gælder især om vinteren, når krøllerne bliver tyndere og mere skrøbelige.

Også Curex Versus Winter giver dig mulighed for at beskytte dit hår mod pludselige temperaturændringer. Om vinteren skal du beskytte håret på alle måder. Især ejere af langt hår, som ikke kan være helt skjult under en hat.

Vintergendannelse

Et billigere alternativ er antistatisk fra Avon-mærket. De kan finde kvalitetssprayer i Advance Techniques-sortimentet. Et eksempel på en kvalitet antistatisk fra Avon - Winter Restore.

Den lave pris på Avon spray er begrundet i, at den ikke indeholder silikoner og proteiner, der let vaskes ud med simpel shampoo. Men samtidig er den fuldt ud i stand til at udføre sin hovedopgave - at berolige elektrificerende krøller. Derudover har produktet fra Avon en anden fordel - en behagelig lugt, som forbliver på håret i flere timer efter brug.

Fizz kontrol marrocanoil

Dette er et dyrere og naturligt hårplejeprodukt. Den indeholder marokkansk olie, som hjælper med at genoprette strukturen af ​​beskadiget hår. Mærkeproducenten lægger stor vægt på kvaliteten af ​​alle de elementer, der indgår i sammensætningen, hvilket betyder, at de viser sig at være mest nyttige. Dette antistatiske middel anbefales til dem, der har skøre krøller fra naturen eller beskadiget ved hyppig styling eller farvning.

Ved hjælp af Fizz Control Marrocanoil giver du ikke blot krøllerne en glathed i nogle få timer, men også gør dem virkelig sundere og velplejede.

Vi tilbyder en lille rollik-praktisk vejledning om brugen af ​​Spray Fizz Control Marrocanoil.

Tigi Spoil Me Defrizzer

Dette er et professionelt plejeprodukt. Bonusen på denne antistatisk spray kan kaldes sin evne til at beskytte håret mod temperaturfald, som vi støder på om vinteren. Dette værktøj kan bruges selv dagen efter at du har vasket dit hår. Derfor, selvom du ikke gør det hver dag, vil dit hår stadig se velplejede.

Hvad skal man erstatte

Spray-antistatisk hjemme kan erstattes med billigere midler. Derfor, hvis du ikke kan finde noget for dig selv, eller det passer ikke ind i dit budget, kan du prøve at erstatte det med et overkommeligt alternativ.

Som et hjem antistatisk kan du bruge højkvalitets fugtgivende og nærende balm. Det skal have en tæt cremet struktur. Lignende balsam til alle typer hår findes f.eks. Mærket Lizap.

Spray - et værktøj, der sparer over for meget tørhed. Det er typisk om vinteren med meget lav luftfugtighed. Så ved at fugtige dit hår på en naturlig måde, kan du eliminere behovet for at bruge dyre sprøjter.

Og nu tilbyder vi dig at se en video fra vores bruger, om hvordan man skal håndtere elektrificerende hår.

GRAZIA

Hatte, hætter, tørklæder, trøjer og turtlenecks omdanner øjeblikkeligt normal styling til en elektrificeret mælkebøtte. For at undgå dette er det nok at bruge en antistatisk spray til hår. Grazia har identificeret flere af sine favoritter, herunder olier og shampoo med balsam, der er rettet mod statisk elektricitet.

Alterna Spray Anti-Statisk Efterbehandling Spray

En rigtig tryllestav, da denne tørre spray straks fjerner en statisk ladning fra dit hår, selvom du er indendørs med overdreven luft.

Moroccanoil Frizz Control Spray Oil

En god mulighed for tørt ubehageligt hår: Ud over at fjerne statisk elektricitetsspray har ejendommen at passe på dem, glatte overfladen og returnere en sund glans.

Oribe Cote d'Azur Hair Refresher Anti-statisk Spray

Udover det faktum, at denne tåge fjerner statisk elektricitet, forhindrer det også overdrypning som følge af virkningerne af centralvarme og klimaanlæg, absorberer og neutraliserer alle lugte og giver håret en delikat blomsterduft. Plus beskytter hår mod skade og miljøets negative indvirkning. Ideel!

R + Co Folie Frizz + Statisk hår antistatisk spray

Folie Frizz + Static er et af de få antistatiske midler, der kan påføres både tørt og vådt hår. Han udfører funktionen af ​​termisk beskyttelse, og eliminerer "mælkebøtte-effekten." Et universelt middel, der vil appellere til dem, der ikke kan lide at røre hylderne på badeværelset med unødvendige flasker.

Hvorfor hår vokser så langsomt og hvad man skal gøre - vi spurgte trichologen

Afrikansk blogger rammer fantasien med hårskulpturer

Matrix Mega Slank Jern Glattere Smoothness Spray

Hvis du har brug for at holde dit hår fra fluffing og er under kontrol hele dagen, så vil Matrix Mega Slank Iron Smoother spray til glat hår hjælpe dig. Trængt - og glemt! Skønhed!

Secret Professionnel af Phyto Huile Ressourte Hair Reconstruction Oil

Et sæt på seks hætteglas (vi bruger en ad gangen) med rekonstruktiv olie sikrer ikke kun, at dit hår ikke er elektrificeret, men også forbedrer deres vækst og giver et basalt volumen. Spred indholdet af ampullen over hovedbunden (afskalning), gnid sammensætningen med fingerspidserne (lysmassage), lad i 10 minutter, og skyll derefter alt sammen med shampoo. Du vil se effekten straks - hårets kvalitet ændres øjeblikkeligt til det bedre. Og for at konsolidere det, gentag proceduren hver anden gang (hvilket betyder at vaske hovedet).

Aveda Moisturizing Daglig pleje Dry Remedy Daily Moisturizing Oil

For dem der har brug for en ambulance i restaurering af hår, egnet olie til daglig pleje Aveda Dry Remedy Daily Moisturizing Oil. Takket være den naturlige olie af burti i sammensætningen, fugtiger den straks selv supertørret hår, hvilket giver det blødhed og udstråling. Og i sig selv fjerner virkningen af ​​"mælkebøtte".

Paul Mitchell Hair Styling & Hair Styling Treatment Oil

Takket være de naturlige olier og fugtgivende ekstrakt af Avapui, som er en del af denne olie, vil dit hår blive beskyttet mod udtørring og statisk. Og de bliver glatte og silkefulde. Ideel!

System Professional Cream Elixir til Glathness Elixir

Uudslettelig creme elixir med antifreeze effekt disciplin hår, hvilket giver den perfekte glathed. Derudover indeholder produktet argan-, mandel- og jojobaolier og EnergyCode lipider, der tager sig af dit hår.

Kevin.Murphy Renovating Leave-In Leave-In Leave-In.Repair

På trods af sin vægtløse struktur er dette værktøj en kraftig restaurator af beskadiget (dødt!) Hår. Det styrker og rekonstruerer beskadigede områder, forsegler splitte ender og intensiverer håret, giver dem styrke og glans. Herefter vil de ikke skubbe.

Evo Drops at give glans Perpetua Shine Drops

Hvis håret er velplejet og fugtigt, så elimineres problemet med statisk elektricitet af sig selv. Dette er præcis, hvad arbejdet med Evo Perpetua Shine Drops drops sigter mod - gør dit hår skinnende og silkeagtig.

John Frieda Frizz-Ease Moisturizing Shampoo

For at undgå elektrificering af håret er det muligt at påvirke det selv, mens du vasker dit hår. For eksempel har John Fried Frizz-Ease shampoo en antistatisk effekt, men gør håret ikke tungere, berøver dem ikke af volumen og omsluttes med et umærkeligt slør, der forhindrer overdreven friktion. Følgelig bliver forekomsten af ​​statisk elektricitet umulig.

Garnier Firming Cream Butter Botanisk Theraty "Castor Oil and Mandala"

Svag, tilbøjelige til at tabe hår i behov af midler, der vil give en stærk "charge of cheerfulness." Botanisk Theraty Firming Cream Butter er bare det! Castorolie og mandler, der indgår i sammensætningen, genopretter hår fra rødder til ender, neutraliserer statisk elektricitet, beskytter den mod høje temperaturer (op til 230 grader!) Og giver dem blødhed.

Oversigt over populære antistatiske sprayer til hår

Årsager til elektrificering

For at forstå, hvorfor krøllerne hældes og hvorfor du har brug for en spray fra elektrificerende hår, skal du vende dig til skolens fysikundervisning. Husk elektronerne? De er dele af atomer, der fungerer som en transportør af elektricitet. Når noget taber elektroner, bliver det positivt ladet, og når de modtages, skifter ladningen til negativ.

Derudover fører følgende faktorer til elektrificering af krøller:

  1. Brug massage eller plast kam. Det er bedre at give præference til en kam af træ - dette materiale har en antistatisk effekt.
  2. Dårlig sundhedstreng. Når spidserne splittes, grænser deres skalaer løst hinanden, som følge af, at elektricitet er akkumuleret.
  3. Syntetisk tøj og hatte. Når kunstige materialer kommer i kontakt med hår, opstår der friktion, hvilket øger antallet af positivt ladede atomer.

Beskadiget og tørt hår gør ikke meget godt med elektricitet. Når vinteren kommer med kold luft, vind og lav luftfugtighed, taber krøllerne elektroner og bliver positivt ladet.

Da miljøet ikke indeholder tilstrækkelig fugt, akkumuleres ladninger af "+" i stedet for spredning. Dette gør hårene modstå hinanden, ligesom hvis du forsøgte at kombinere magnetens to sider.

Princippet om antistatisk

Enhver antistatisk spray til tørt hår indeholder silikone, glycerin og vitaminer. Disse stoffer er meget nyttige til krøller, fordi de ved sprøjtning danner en tynd film, der udfører en beskyttende funktion. Det forhindrer fugt tab og fremmer fugt.

Som følge heraf normaliseres hårstrukturen. De bliver mere lydige og ophører med at elektrificere.

Sådan vælges en spray

Når du vælger en spray i første omgang skal du være opmærksom på sammensætningen. Ud over ovenstående glycerin, silikone og vitaminer skal antistatisk aerosol indeholde følgende næringsstoffer:

  • mineralske stoffer, der øger modstanden mod eksterne faktorer;
  • olier, der genopretter og styrker follikler;
  • planteekstrakter.

Det er bedre at give præference for hypoallergeniske midler, hvis anvendelse vil eliminere irritation af hovedbunden. På sådanne produkter vil der være et tilsvarende mærke.

Topmærker Rating

I dag er markedet for kosmetik til hårpleje overflødigt med tilbud. På den ene side giver det dig mulighed for kun at vælge effektive løsninger på den anden side - det komplicerer købsprocessen betydeligt.

For at lette opgaven analyserede vi produkterne af kendte mærker og rangerede de bedste værktøjer. De har alle et godt arbejde med statisk elektricitet.

"Estelle"

Dette mærke producerer en hel serie af aerosolkosmetik med antistatisk virkning for krøller. Det indeholder en stor mængde proteinderivater, der styrker hårets rødder og fugtighedsbevarende tråde.

Sammensætningen af ​​spray Curex Versus Winter omfatter panthenol, som fremmer hurtig helbredelse af læsioner på huden, hvilket er en klar fordel. Den ubestridelige fordel ved dette produkt er rimelig pris.

"Avon"

Antistatisk spray "Vinter beskyttelse" fra det berømte Avon kosmetiske mærke indeholder ikke silikoner, så det gør krøllerne tungere og gør dem mere luftige. Behandler perfekt med statisk elektricitet.

Aerosolen har en behagelig lugt, som forbliver på håret i flere timer. Det har kun positive anmeldelser og er karakteriseret som et af de højeste kvalitet og overkommelige værktøjer.

"Marokkanoyl"

Hårspray med en restorativ og antistatisk effekt af Fizz Control baseret på marokkansk olie 100% opfylder sin funktion. Denne spray giver fremragende fugtgivende tørre krøller.

Mærket er meget følsomt for kvaliteten af ​​sine produkter. Og dette forklarer fuldt ud dens ret høje omkostninger.

En yderligere fordel ved værktøjet er evnen til at anvende den ikke kun som et antistatisk middel. Det hjælper også med at løse mange problemer med hår, herunder skrøbelighed og tab.

"L'Oreal"

Den anti-statiske spray "Double Elixir" fra "Elsev" -linjen er designet til at eliminere statisk elektricitet og hurtigt genoprette hår. Den er lavet på basis af silikone, som omslutter hvert hår og skaber en stærk beskyttende film.

Takket være dets aktive ingredienser (vitaminer og mineraler) hjælper aerosolen med at styrke og fugtige tråde. Derudover normaliserer den vand-lipidbalancen og genopretter den beskadigede struktur af krøller.

"Clean Line"

Dette mærke repræsenterer markedet kosmetik kosmetik budget. Opmærksomheden fortjener aerosol "Fito Care Utility". Navnet på dette produkt taler for sig selv - det eliminerer ikke kun statisk elektricitet, men nærer også håret med nyttige stoffer.

Dette værktøj er lavet på basis af planteekstrakter, der indeholder vigtige elementer til krøllernes helbred. Efter brug er strengene perfekt styling, elektrificer ikke og er nemme at kæme.

"Kapus"

Aerosol Professional Styling Multi Spray 18 i 1 er et alsidigt produkt. Den er beregnet til lægning, eliminering af akkumuleret statisk elektricitet, beskyttelse mod ydre påvirkninger, fugt og strøm.

Spray dækker ikke kun håret, men fylder de beskadigede områder og derved genopretter stangens struktur. Den har en termisk beskyttelsesfunktion og forhindrer tørre krøller. Det anbefales at bruge på våde tråde.

Toni og Guy

Spray Heat Protection Mist Anti-Static Control af det berømte britiske mærke Toni og Guy beskytter effektivt hår mod varmeeksponering. Derudover nærer de dem med mikroelementer og vitaminer, betingelser og letter styling.

Dette værktøj klare med statisk elektricitet og er egnet til pleje af lange krøller, der er tilbøjelige til tørhed. Behagelig bonus - forhindrer tværsnit af tipsene.

Flasken er udstyret med en bekvem lille spray. Således kan aerosolen doseres korrekt.

Hjemsprayer

Foruden industriel kosmetik er der også hjemmelavede sprayer for at fjerne statisk elektricitet i håret. Deres forberedelse tager ikke meget tid. Samtidig er de ikke dårligere i effektivitet til dyre mærkevarer.

For at forberede en aerosol med æteriske olier skal du:

  • 200 ml vand
  • 5-6 dråber ylang-ylang, lavendel og rosenolier.

Du skal blande alle ingredienserne i en sprøjteflaske. Splash efter behov. Opbevares ved stuetemperatur.

For at lave en citronspray skal du tage:

  • 100 ml vand
  • 2-3 spsk citrusjuice.

Ingredienser blandes i en dåse. Spray fra en afstand på 20 centimeter.

Dette værktøj anbefales til ejere af fedtet hår. Da citron har en tørreffekt, klare aerosolen med reguleringen af ​​vand-lipidbalancen.

Lad os opsummere

Hvis du oplever problemer med hår styling på grund af statisk elektricitet, skal du være opmærksom på at passe på dem. En af grundene til denne opførsel af krøller - overdreven tørhed og underernæring. I dette tilfælde skal du bruge specielle styrende, nærende og fugtighedsgivende midler - masker, shampoo og balsam.

Opstår problemet periodisk? Derefter vil antistatisk spray bidrage til at løse det. Du kan købe dem i butikken eller gøre dig hjemme.

[Lukket] Hvordan slippe af med statisk elektricitet i dit hår? (Side 1 af 2)

Fragrantica Parfumer → Skønhed og sundhed → Hvordan slippe af med statisk elektricitet i dit hår?

Sider 1 2 Næste

Du skal logge ind eller registrere for at skrive et svar.

Meddelelser 1 til 25 af 32

1 Emne fra Tsatsa Permalink til dette indlæg (ændret af Tsatsa, 2012-02-07 23:54:40)

Emne: Hvordan slippe af med statisk elektricitet i dit hår?

Jeg tror mange har stødt på dette problem. Håret står på enden, holder sammen og holder sig til hovedet. Om morgenen føles det ikke som noget, og om aftenen er der endda en hætte i supermarkedet, der er ubehageligt at tage afsted. Ikke en frisure, men en slags horror historie. Jeg foretrækker tøj med en naturlig sammensætning, der spruter antistatisk på pelsbeklædningen, hjælper ikke. Jeg læser, at det ikke anbefales at anvende et antistatisk middel til tøj på hår.

Jeg ville være taknemmelig, hvis du deler din erfaring med at slippe af med denne "behagelighed". Måske er der nogle specielle værktøjer?

2 Svar fra Giokonda Permalink til dette indlæg

Re: Hvordan slippe af med statisk elektricitet i dit hår?

Hvis håret er stærkt elektrificeret, betyder det, at de har brug for fugtgivende, samt alt, der fjerner statisk elektricitet.

Den nemmeste mulighed er at forsøge at ændre indeklimaet. For eksempel kan du købe en speciel enhed til luftionisering. Eller læg i en beholder med vand for at befugt luften.
Det er også ønskeligt at foretrække ting fra naturlige materialer. Jo mere syntetiske på dig, jo mere elektrificering.

Hvis håret er stærkt elektrificeret, skal du forsøge at fugtiggøre og nære det yderligere.

For det tredje er en god mulighed (især for piger med lige hår) brugen af ​​voks. En lille mængde anvendt langs hele længden giver dig mulighed for at glemme elektrifieret hår hele dagen. Hvis du er ejer af krøller, kan du bruge specielle skum og andre stylingprodukter til krøllet hår. På den ene side tillader de dig at tegne en frisure, på den anden side - redd fra elektrificering.

For det fjerde er der speciel "vinter" linje af hårprodukter med antistatisk effekt. Men bemærk at de normalt indeholder en stor mængde silikoner. Takket være dem opnås en lignende effekt.

Ud over at kæmme for at bekæmpe hårets elektrificering, er der specielle hårtørrer eller strygejern.

For Mere Information Om Tørt Hår