logo

Farveløs henna til hår: gavn og skade, anvendelsesmåder, masker til styrkelse og behandling. anmeldelser

Naturlig farveløs henna - en gave til naturen til sundt hår. Anmeldelser af resultaterne af brugen af ​​et mirakelmiddel og en lang brugshistorie bekræfter dens effektivitet til forebyggelse og nødvendig behandling af hår.

Hvad er farveløs henna?

Henna er et produkt af stærk slibning (op til fraktioner med størrelser på 0,05-0,5 mm) af et tørret lawsonia-anlæg (Lawsonia inermis). Pulveret fra dets blade er det mest kendte og bruges til farvning af hår i rige rød-røde kobberfarver. Farveløs henna er fremstillet af plantens tørre stammer, og der er ingen farvepigmenter i deres sammensætning.

Anvendelsen ændrer ikke krølvens farve, men det reducerer ikke styrken af ​​den terapeutiske virkning af produktet på hårets sundhed.

Den staude busk Lawsonia skelnes af en tyk bark og små blade. Under naturlige forhold af varme og tørhed i Mellemøsten, Nordafrika, det sydlige Kina, Indien, øen Sri Lanka, når dens højde ofte 6 m på produktionsplantager - op til 2-3 m.

De vigtigste faser af arbejdet på plantagen:

  • samle buske under blomstringen. Beskæring af planter produceret ved basen
  • grene bryde af og nogle dage tørre råvarer på solen;
  • slibning;
  • screening;
  • desinfektion af bakterier og uønskede mikroorganismer;
  • emballage.

Farveløs henna, klar til brug, efter emballering sendes til forbrugeren. Kvaliteten af ​​produktet til håret, ifølge brugerne, jo bedre, jo finere er resultatet af slibning og sigtning, og jo yngre planterne tjente som råvarer.

struktur

Effektiviteten af ​​henna's positive effekt på betingelse af hovedbunden og håret skyldes følgende sammensætning:

  • Hennotaninovaya syre på grund af antibakterielle, tanniske og antifungale egenskaber hjælper i kampen mod skæl, virkningerne af betændelse og irritation af huden, styrker hårsækkene;
  • Klorofyl, som giver buskens grønne farve, er en stærk antioxidant. Det fremmer hudforyngelse og har en toning virkning;
  • harpikser er involveret i restaurering af håret, gør dem silkeagtige, bløde og luftige;
  • tanniner forhindrer hårtab, styrker deres rødder
  • pektiner reducerer fedt, giver hovedbunden visuel tykkelse og volumen;
  • polysaccharider normalisere arbejdet i talgkirtlen i huden, fugtgivende det og virker som en naturlig balsam
  • æteriske olier har en tonisk effekt på huden og håret;
  • K-vitamin er nødvendigt for hår til hurtig vækst;
  • C-vitamin forynder, toner og forbedrer hudens generelle tilstand og dermed håret;
  • organiske syrer normaliserer kirtlerne i hovedbunden, hvilket reducerer hårets smidighed.

Nyttige egenskaber

Virkningen af ​​Lawson's naturlige sammensætning på hår og hud er blevet vurderet i antikken for mere end 3000 år siden. Anvendelse af henna korrekt kan producere mærkbare resultater.

For hår er de udtrykt i:

  • styrke sunde rødder og behandle ofre for ukorrekt pleje eller efter maling med kemiske farvestoffer
  • øge væksten
  • skabelsen af ​​et tyndt omsluttende lag, der beskytter og komprimerer hårets overflade Efter procedurerne med henna bliver håret mærkbart sværere, tykkere, mere frodigt, deres tørhed og brølhed reduceres;
  • nivellering og skabe volumen
  • bevare dit eget naturlige pigment
  • yderligere beskyttelse mod udsættelse for ultraviolet stråling
  • restaurering af elasticitet og glans.

For hjernens antibakterielle, hypoallergeniske og desinficerende egenskaber henna hjælper:

  • fjerne skæl;
  • fjernelse af urenheder;
  • fjernelse af allergiske reaktioner efter påføring af kemiske maling
  • slippe af med kløe og udslæt.

Kan farveløs henna skade?

Farveløs henna for hår (brugerfeedback bekræfter dette) kan være skadeligt, hvis der blev lavet fejl i brugen heraf og nogle funktioner i dette produkt blev ikke taget i betragtning.

Der er ingen grund til at stole på Henna's ekstraordinære helbredende egenskaber og bruge det som det vigtigste lægemiddel. Med denne holdning er det nemt at gå glip af tiden for den nødvendige rettidig behandling eller for at øge tiden indtil fuld genopretning.

Procedurpræparater og masker med pulver Lawsonia bør suppleres med den nødvendige medicinske behandling.

Hyppig brug af henna masker gør håret tørt, tungt fra flerskiktet af den resulterende beskyttende film og skør. Indehavere af normalt og tørt hår anbefales at øge tidsintervallerne mellem behandlingerne. Ved udførelse bør de kun påføres huden.

vidnesbyrd

  • splittede ender af hår;
  • kræver genoprettelse af svagt, skørt, livløst hår;
  • behovet for at genoprette den naturlige skinne af de naturlige til kedelige krøller;
  • beskyttelse af hår af alle typer fra virkningerne af kemiske, atmosfæriske og mekaniske virkninger;
  • kløe, hovedbundsfølsomhed over for forskellige irritationer
  • hårtab;
  • seborrhea;
  • udseendet af infektiøse og svampebetændelser på huden;
  • svag hårvækst
  • skæl;
  • funktionsfejl i talgkirtlen;
  • lyst til at have smukke, sunde og velplejede hår.

Kontraindikationer

Det er nødvendigt at bruge farveløs henna efter at have udført personlig test af dens handling på en enkelt streng hår. I tilfælde af et mislykket forsøg, hvis strengen erhverver en uønsket skygge, skal agentens anvendelse overlades.

En mulig allergisk reaktion på en del af pulveret kontrolleres på albuens skæl. Skilt i varmt vand og afkølet henna i 15 minutter. på huden på hånden. I tilfælde af rødme bør henna udelukkes fra sammensætningen af ​​medicinske masker.

Hovedkontraindikationer:

  • individuel intolerance af en af ​​de eksotiske komponenter, som henna er rig på;
  • tørt og tørret hår
  • planlægger at gøre kemisk hårfarvning i de næste 2-4 dage. Resultatet bliver ujævnt anvendt maling;
  • Farveløs henna passer ikke til blondiner, hvis en separat krølle ved testning fik en uønsket skygge.

Anvendelse af

Farveløs henna for hår (anmeldelser af skønhedsspecialister blev taget som grundlag) er i stand til fuldt ud at give al den magt, der er nedlagt af naturen til et unikt lawson-anlæg.

Det er kun nødvendigt at ignorere de foreslåede regler og tricks, når de udfører hjemme procedurer:

  1. Det anbefales at købe pulver i en specialbutik efter at have studeret det nødvendige kvalitetscertifikat for varerne.
  2. Fortynd ikke pulveret med vand fra et tryk. Til fremstilling af masker egnede destilleret kogt eller filtreret vand. For en flydende base masker også egnede naturlige ekstrakter af urter, der har en styrende effekt på håret.
  3. Andre ingredienser i den fremtidige maske skal være naturlige, høj kvalitet, frisk.
  4. Vask dit hår, før du starter proceduren. Lidt befugtet hår bør kæmes.
  5. Masken gnides i huden og kammuslingen er jævnt fordelt langs længden af ​​trådene. Kammuslingstænder bør ikke placeres for ofte.
  6. Efter behandling med masken sammensættes håret øverst, sætter på et brusebad (enhver cellofanpose eller madpakning vil gøre), indpakket med et håndklæde.
  7. Eksponeringstiden for blandingen på lys hår - op til 20-30 minutter, i mørke - op til 1-2 timer
  8. Fremgangsmåden er afsluttet ved skylning af masken med rindende vand. Shampoo kan være nødvendigt, hvis der er olie i blandingen.

Æteriske olier og farveløs henna

Henna er farveløs til hår (anmeldelser af kvindelige fans bekræfter denne kendsgerning) forbedrer sine helbredende og regenererende egenskaber sammen med æteriske olier.

Enhver af olierne, og der er mere end 50 af dem, kan hjælpe hovedkomponenten af ​​maskerne til at håndtere flere problemer på én gang. Derfor, for kun at anbefale nogle af dem, for eksempel at styrke hårsækkene - ville være det forkerte råd.

For det første hjælper mere end et dusin andre olier med at eliminere dette problem. For det andet hjælper ethvert essentielt oliekande samtidig stimulere væksten og eliminerer skørt hår, kæmper skæl og alopeci, eliminerer fedt og regulerer sebaceøse sekret fra kirtlerne, eliminerer betændelse i huden eller gør andre positiv effekt på hår og hud.

Det anbefales at vælge en bestemt æterisk olie baseret på personlige præferencer, det ønskede resultat og tilgængeligheden af ​​denne ingrediens. Til fremstilling af en kompleks maske er tilsætning af 5-7 dråber af den valgte olie til den færdige vandpulver tilstrækkelig.

Farveløse henna masker

Sammensætningen for masken fremstilles i en mængde, der er tilstrækkelig til en enkelt procedure, og straks anvendt til det tilsigtede formål. Mørkets friskhed for masken og resultatet opnået fra dets anvendelse er indbyrdes forbundne. Til kort hår opnås en tilstrækkelig mængde af masken fra 25 g tør henna. For mellemlang og langt hår øges delen med 2-4 gange.

En del af pulveret fortyndes med kogende vand til en tilstand af homogen hvirvel med konsistens af sur creme. Efter tilsætning af specielt udvalgte ekstra ingredienser og grundigt blanding med bulk, skal blandingen afkøle lidt. Først gnides masken ind i huden ved rødderne. Derefter fordeler kammuslingen vildt jævnt langs længden af ​​trådene.

Varianter af de mest populære masker med tilstedeværelsen af ​​farveløst hennapulver er vist i sammenfattende tabel.

Henna farveløs for at styrke håret - anmeldelser, meninger

Anmeldelser af farveløs henna for at styrke hår siger, at henna hjælper med skæl og helbreder hår, og vigtigst af alt vil det ikke skade hårfarve. Der er en opfattelse, at henna kun er beregnet til farvning af hår. Efter rådgivning med en kosmetolog kan det understreges, at dette ikke er langt fra det. Henna har en gavnlig effekt på hovedbunden og genopretter hårstrukturen.

Sandsynligvis mange af jer har hørt om eksistensen af ​​henna tatoveringer. Direkte udnævnelse af farveløs henna, restaurering af hår sundhed.

Hvad er farveløs henna?

Hvor meget er det muligt at genoprette beskadiget hår? For at lære, skal du læse anmeldelser. Men før dette er det nødvendigt at overveje egenskaberne af et stof, som direkte påvirker dets virkning. Henna er lavet af en plante (Lavinia).

Farveløs henna fremstilles ved tørring og mekaniske virkninger på planten.

Slående er det faktum, at farveløs henna for hår, til de anmeldelser, som vi kommer tilbage til, kan have en slående regenereringseffekt.

Ridding kvinder af ufuldkommenheder såsom skrøbelighed, splittede ender, manglende hårglans. Som et resultat af tilstedeværelsen i fremstillingen af ​​en enorm mængde stoffer, der er nødvendige for hårets sundhed. (Betain, caroten, etc.)

Samt de komponenter, der udgør hele komplekset til pleje og restaurering. Talrige positive anmeldelser fra taknemmelige kvinder er skrevet takket være disse sporstoffer.

Brug farveløs henna, både i ren form og blanding med andre midler, der er nyttige til hår. I jakten på det perfekte hårhår erstatter mange piger shampoo, dette er et vidunderligt redskab.

I anmeldelserne er der undertiden ingen grænse for glæde. Som med de kvinder betyder gnidning i hovedbunden. Læsning af kommentarerne, er det nødvendigt at være opmærksom på metoden til at bruge værktøjet for at opnå en vis effekt.

Der er en advarsel om ikke ønskelig hyppig anvendelse af produktet. Som eksperter forsikrer, vil det være muligt at få den maksimale positive effekt ved hjælp af lægemidlet ikke mere end en eller to gange om måneden.

Gendannelsesprocessen er farveløs henna, tolererer ikke uagtsomhed. Det er nødvendigt at bruge hver måned. Efter at have læst de informative oplysninger vil det ikke skade offentligheden om produktet.

Anmeldelser af henna farveløs for at styrke hår

Farveløs henna er en naturlig god for hår.
Dybest set, foto vurderinger af farveløse henna for at styrke håret bekræfte dets effektivitet.

Med forbehold af alle procedureregler er effekten ikke nødvendigvis lang at vente.

Maria, 29 år gammel.

I dag forsøgte jeg en masse værktøjer, nogle hjalp, nogle gjorde det ikke. Fra effekten, efter regelmæssig brug af gennemsigtig henna, var der ingen grænse for glæde. Jeg beklager ikke at have prøvet det før. Hun rådede sin ven, hun afslog straks.

Faktum er, at hendes hår er flydende og meget olieagtig. Og jeg har stærk, men med splittede ender, men det er tidligere!

Generelt var hun overbevist om, at intet ville hjælpe håret på grund af hendes type. Jeg fortalte hende alt. Og om dets universalitet til noget hår og nyttige egenskaber.

Efter 3 måneder blev hun generelt min bedste ven. Og jeg glemte splittede ender.

Vi brugte det som følger. Hældes i en lille kapacitet og tilsat vand. Ja, vandet skal være varmt (90 grader). Endvidere opnås et homogent stof, i hvilket henna er fuldstændigt opløst.

På rent hår og påfør henna. Hovedet kan ikke dække. Efter 20 til 25 minutter skal du vaske værktøjet.

Det er vigtigt at skylle i varmt vand. Vær tålmodig. Skyl henna har meget længere tid end normalt.
Og det er det! Intet kompliceret.

Jeg læser anmeldelser af farveløs henna for hårvækst. Jeg er ikke den eneste så glad. Jeg købte henna i små kasser, 125 gram hver. Der er poser til opdeling. Min gennemsnitlige hårlængde var perfekt.

Anastasia, 42 år.

Meget lang ønsket at gøre mit hår. I øvrigt var det slet ikke i mit hjerte at se på dem.
Begyndte at kigge efter et virkelig effektivt middel til deres hår.
Efter en lang søgning kom jeg over dette værktøj.

Ærligt omhæftet anmeldelser af gennemsigtigt helvede. Også værd en krone. Desuden blev det i kommentarerne anført, at positive ændringer ikke ville tage lang tid at vente.

Og overbevist. Med positive anmeldelser fortjener ikke farveløs henna altid. Efter den første applikation fundet tørhed. Og håret blev skørt.

Kæmning af en sådan hakkehale var ikke mulig. Herefter bragte jeg en negativ negativitet på min kosmetolog. Han råbte mig til at bruge farveløs henna i kombination med kosmetisk olie.

Og sørg for at bruge en balsam. Efter den anden ansøgning blev jeg ikke meget rolig. Og venter på effekten.

Anvendes masken og en halv måned, 3 gange om ugen. Effekten er endelig kommet frem.

Men på en eller anden måde blev de ujævnt. Og så begyndte at falde ud. Jeg brugte vegetabilske masker, stopfaldet stoppede. Generelt forvent ikke et godt svar fra mig.

Catherine Stupina. 28 år gammel.

Jeg anvender farveløst henna hvert halve år. Jeg har brugt det i lang tid, og jeg ved godt om dens virkning på hår og på den demokratiske pris på stoffet. Jeg køber altid 3 kasser. Jeg har langt hår, jeg har nok. Jeg vil gerne tilføje til forberedelsen af ​​produktet.

Jeg hælder henna kogende vand. Efter tyve minutter er den klar til anvendelse. Før du anvender, skal du fugtige håret. Jeg gnider henna i hårrødderne for maksimal effekt.

Anvend jævnt over hele længden af ​​håret. Vask derefter af. Klassen er bestemt ikke den nemmeste. Men effekten er værd. Resultatet kommer altid i den angivne tidsramme.

Jeg giver mit hår til at fodre i 45 minutter. Efter vask af med shampoo.

Farveløs henna påvirker mig efter den første ansøgning. Efter min mening bør man ikke forsømme produktets positive egenskaber, og det er værd at jævnligt bruge henna til at opnå det mest positive resultat.

Lydia, 41 år gammel.

Helt tilfældigt så jeg i apoteket farveløse henna og besluttede at købe.
Sandt nok, før jeg køber, læste jeg ved et uheld en produktanmeldelse.
Feedbacken var positiv. Jeg har en kort hårklipp, så jeg købte kun en taske.

Forberedelsen og selve proceduren tog ikke meget af min tid. Det første skridt er henna på hårrødderne. Træk derefter tråde, masserer bevægelser. Hele processen tog mindre end en halv time.

Hun oplevede ikke nogen negative følelser under arrangementet. Efter min mening er lugten som te. Farvet hår ændrer ikke skyggen.

En nuance gav mig først en mistanke. Disse er plantepartikler i en pose. Jeg lagde dem og stak dem i rødderne. Efter at hun indpakket hovedet i et håndklæde og satte sig ned for at se tv.

En time senere begyndte at skylle. Det var et mareridt. Hår blev klæbrigt af slim. På en eller anden måde, med sorg i halvdelen, blev jeg af med dette mareridtagtige stof.

Efter en meget lang flush gik jeg amok. Håret var som en tørret klud. Jeg anvendte snarere fugtgivende balm, en efter en. Situationen var værre ingen steder.

Jeg ved ikke, hvor mange gode anmeldelser af dette produkt. Jeg må indrømme at efter lidt tid kom håret i orden, de begyndte endda at se lidt bedre ud. Men effekten er ikke bevaret for evigt.

Som et resultat, så meget tid og kræfter, og resultatet med Gulkin næse. Jeg blev anbefalet at bruge henna regelmæssigt. Lovede et mærkbart resultat. Men jeg brugte ikke mere gennemsigtig henna mere.

Alexandra Mikhailova, 24 år gammel.

I et stykke tid opdagede jeg intens hårtab. Jeg er i panik.
Jeg vil forklare.
Figuren jeg kan og C klasse.
Men smukke, krøllede hår får mænd til at bruser mig med komplimenter.

Bribed den lave pris af produktet og en temmelig hurtig positiv effekt. Før brug, konsulteres i en skønhedssalon.

Og fast besluttet på at sætte den langvarige proces. Jeg gjorde alt som rådgivet. Rør i varmt vand.

Jeg lagde olie på mit hår, rystede det op med en pose og begyndte at tælle minutter i forventning og faldt i søvn. Efter tre timer løste jeg snarere mit hår. Vasket væk er ikke let nok. Men resultatet kom straks op.

Selv krøllerne var ikke meget mere voluminøse, hvilket derfor var i orden. Nogle gange hældte skæl, glemte det.

Det næste trin jeg planlægger at blande det med lidt smør. Som jeg vil forsøge, vil jeg helt sikkert fortælle. Piger venter.

Marina, 18 år gammel.

Og jeg vidste altid hvordan og hvornår man skulle bruge farveløs henna. Men jeg overvejede aldrig sin know-how.
Af denne grund var ikke opmærksom.
I almindelighed tænkte jeg en morgen efter kæmning i lang tid. Årsagen var skaldethed.

Jeg skam mig for at gå med et problem i salonen. Jeg gik til internettet. Min ansøgning på iPhone, straks udstedt af en eller anden grund henna. Håbet på ansøgningen gik jeg og købte den.

Før du lægger til forummet, læs en masse gode anmeldelser. Umiddelbart skubbet en masse arbejdsproces. Håber på tilbagemelding begyndte at arbejde.

Efter den første ansøgning var der ikke noget resultat. Jeg besluttede at gentage det om en uge.

Efter den anden ansøgning ophørte håret endelig med at falde ud. Jeg gik til salonen, skar mit hår og besluttede ikke at friste skæbnen. Generelt fortsatte pigerne, jeg fortsatte med at arbejde med henna.

Brugt to måneder. Har gjort 7 procedurer, hver uge en.

Jeg vil gerne bemærke, at efter den anden ansøgning tog frisyren et mere volumetrisk udseende. Og det bør bemærkes bliver silkeagtig. Jeg bemærkede også virkningen på mine pærer. Til sidst fik jeg stærkt og stærkt hår.

Min anmeldelse er fyldt med positive følelser. Jeg vil gerne rådgive henna til negle og hud. Det hjælper mig. Alle farvel, farvel.

Natalya Akhlupkina, 48 år gammel.

For nogle år siden brugte han henna som et naturligt hårfarve. Hendes usædvanligt fascinerende nuancer af farve fascinerede mig altid. I bemærkningerne bemærkede jeg for nylig en masse positive tilbagemeldinger.

Hun er ikke i stand til at male. Men for at styrke strengene er det helt i stand. Tænk, jeg besluttede at prøve farveløs henna.

Desuden forventer eksperimentet ikke høje monetære omkostninger. Til min store skuffelse kom der ikke noget godt af det.

Efter første brug blev håret for stift. Og selvfølgelig giver duften og tekstur en klar afsky.

Jeg ved ikke, hvad du alle kan lide det her. Jeg har ikke følt nogen positiv handling.

Min mening var og forbliver sådan, at henna er det mest succesfulde valg som hårfarve. Styrk håret henna rådgive ikke. Processen er tidskrævende og ikke effektiv.

Farveløs henna for at styrke hår

Makeup basics, valget af kosmetik til den rigtige makeup. Evig ungdom morgen, aften hudpleje. Kosmetiske virksomheder og kosmetik mærker. Kvindelig seksualitet, hvordan man korrekt lærer dig selv.

Farveløs henna for at styrke hår

19 sep 2013 01:51

Re: Farveløs henna for at styrke håret

19 sep 2013 13:49

Re: Farveløs henna for at styrke håret

19 sep 2013 21:51

Re: Farveløs henna for at styrke håret

20. sep 2013, 17:56

Re: Farveløs henna for at styrke håret

20 sep 2013 18:11

Re: Farveløs henna for at styrke håret

22. september 2013 kl. 18:45

Henna til hårbehandling - er der nogen fordel?

29. august 2014 17:16

Meget god hårstyrke maske af farveløs henna med tilsat honning og olier.

Re: Henna til hårbehandling - er der nogen fordel?

30. august 2014 08:31

Du har ret, farveløst henna er et unikt naturligt middel til at styrke og vokse hår. Derudover er det i stand til at regulere talgkirtlerne i hovedbunden, har svampedræbende og antimikrobielle virkninger, så farveløs henna anbefales specielt til at bruge i nærvær af skæl eller med øget olieagtig hud i hovedbunden og håret. Samtidig indeholder farveløs henna betaine og caroten - stoffer, der hjælper med at genoprette skør, beskadiget og splittende hår, så masker fra det bruges ofte til at tilføje volumen, skinne og sundt udseende til denne type hår.

Men som et naturligt middel kræver farveløs henna omhyggelig opmærksomhed på dig selv. Først skal du gøre en allergitest før du bruger den. For det andet kan farveløst henna give håret en grønlig farvetone, så det kan ikke være egnet for ejere af blondt hår; For det tredje lyder det mærkeligt nok, masker fra farveløst henna kan tørre hår endnu mere og derfor anvende dem på tørt skadet hår. Du bør tilføje naturlige olier og andre næringsstoffer til den farveløse henna samt overvåge hårets reaktion - hvis håret vil tørre og med denne måde at bruge henna, betyder det, at det simpelthen ikke passer dig.

I nærvær af fedtet hår kan masker fra farveløs henna laves op til 2 gange om ugen, med tørt hår vil det være nok en gang hver anden uge. Det er vigtigt at vaske håret grundigt - henna partikler er ret vanskelige at fjerne fra dem. De holder masken på blondt hår i ca. 20 minutter på mørkt hår - i cirka en time.

Til fedtet hår er en klassisk maskeopskrift egnet - farveløs henna skal fortyndes med et varmt afkog af urter eller bare vand til konsistensen af ​​gennemsnitsfløde. Eller her er en mulighed - tilføj allerede 2 spiseskefulde af henna, 2 spsk. skeer af blå ler og citronsaft, 1 spsk. ske hør eller burdock olie.

Med en tørhårstype er det bedre at bruge mere mættede formuleringer - for eksempel sådan - fortyndet hennapulver med varm urteafkogning og tilsæt 2-3 spsk til den resulterende blanding. skeer af hørfrø, burdock eller endda olivenolie. Eller her er en anden super nyttig og super nærende version af en maske lavet af farveløs henna - fortynd 100 g hennapulver med et varmt afkog af urter, tilsæt 2 æggeblommer til det, 1 spsk. ske æble cider eddike, 2 spsk. skeer af hørfrø eller burdock olie, 1 spsk. En sked fuld af mandel (du kan også oliven) olie, hvis du ikke er allergisk over for honning, kan du tilføje det i mængden af ​​1-2 tsk. Denne maske nærer og fugter håret, giver dem skinne og gør dem mere voluminøse.

Jeg blev nærmet kun ved den nyeste version af masken - resten af ​​håret tørrer, men jeg gør det ikke ofte - ca. 1 gang om måneden, da masken er ret kompliceret at lave og kræver ekstra tid.

diskussioner

HAHNA FOR HÅR. FARVELESS HANA HANA. RESERVERER OG MODTAGELSER AF MASKER.

39 stillinger

Fundet interessante opskrifter med henna! (Jeg skriver fra den falske side)

10 henna hår masker:

1. 2 spsk. henna + 100 ml varm kefir (lad blandingen stå i 15 minutter) + påfør håret i 40 minutter = generel styrke + pomp og skinne af hår

2. 2 el. henna + 1 tsk tobak + 5-7 fedter (knust eller jordet) + varmt vand, lad det brygge i 1 time + 2 el. olivenolie + 2 spsk kefir + 0,5 spsk vitaminer A og E + på hår i 1 time = tonisk effekt på håret

3. 2-3 spsk henna + 100 ml. varm valle + lad den brygge i 20 minutter + 1 tsk. honning + læg håret i 40 minutter = nærer, gør håret glattere og mere følsomt

4. 1/2 kop tørret nældeværk + 3 spsk. Henna + varmt vand (lad blandingen stå i 20 minutter) + Ansøg om hår i 40 minutter = ernæring og styrkelse (især godt for olieholdigt hår)

5. 2 spsk. henna + 2 tsk sennepspulver + varmt vand (bland i 15-20 minutter) + påfør håret i 10 minutter = reducerer hårtab

For de følgende masker skal henna være fyldt med varmt vand (ikke kogende) i 15-20 minutter.

6. 2 el. henna + 2 spsk af opvarmet burdockolie + lad blandingen køle + 0,5 tsk Vitamin A + 0,5 tsk. E-vitamin + Påfør håret i 40-60 minutter = forbedrer hårets generelle tilstand, forhindrer hårtab

7. 2 spsk. Henna + Avocado pulp + 1 spsk ricinusolie = godt fugtig tørt og beskadiget hår

8. 2 spsk. henna + 2 el. citronsaft + 2 spsk blå ler + 1 spsk af burdock olie + på håret i 40 minutter - 1 time = perfekt styrker fedtet hår

9. 1 spsk af henna + 2 spsk citronsaft + 2 spsk af støbt olie + 1 tsk. aloe juice + 3 dråber eukalyptus æterisk olie + på hår i 30 minutter = effektiv mod skæl og hårtab

10. 1 spsk henna + 2 spsk havtornolie + 2 spsk valle + 1 tsk hvidløgsjuice + 3 dråber orange æterisk olie + læg håret i 30 minutter = styrker håret, eliminerer skæl.

Farveløs henna til hår - ansøgning, anmeldelser, masker med farveløs henna

Indsendt af: admin i Hårpleje 03.05.2018 Kommentarer Off på Farveløs Henna til hår - ansøgning, anmeldelser, masker med farveløs henna 306 visninger

I kosmetologi har farveløs henna for håret fået udbredt brug, hvis hovedtræk ikke er at farve, men for at styrke håret og behandle hovedbunden. Det producerer fremragende masker, der, når de er korrekt forberedt og påført, har en magisk virkning på håret: de bliver skinnende og bløde, let kæmmede og stopper at falde ud. Du kan finde de mest kontroversielle oplysninger om dette mirakuløse pulver, der starter fra dets oprindelse og slutter med effekten på håret: vores opgave er at afsløre essensen af ​​dette ekstraordinære pulver.

Hvad er farveløst henna til hår, som du nemt kan købe hos enhver kosmetikbutik for lidt penge? Nogle kilder kalder det et produkt, der er udviklet af stammerne fra lawsonia nekolichuy, fra de blade, som den sædvanlige henna er produceret til. Andre er bange for den forfærdelige kemiske behandling, som plantestængerne går igennem, før de bliver pulver. Tiden er kommet for at fjerne denne myte: farveløs henna er fremstillet af en helt anden plante - cassia, dum af legume familien, som er kendt i medicin som en fremragende lægemiddel plante. Kemisk behandling i produktionen af ​​farveløs henna overskrider ikke grænserne for tilladt: i grunden er dette pulver et naturligt produkt, hvis medicinske egenskaber dikteres af dets sammensætning:

  • Chrysophanol (chrysophanol) giver håret (især bleget) en gullig farve, behandler pustulære sygdomme i hovedbunden og er et fremragende antifungalt og antimikrobielt middel;
  • Emodin giver håret en naturlig glans;
  • aloe-emodin fremmer hårvækst
  • caroten genopretter beskadigede, sprøde, splittede ender;
  • Betaine er en naturlig hår fugtighedscreme, på grund af egenskaberne, er farveløs henna til hår anbefales til dem med skørt, tyndt, tørt hår;
  • ceaxanthin forhindrer for tidligt hårtab
  • rutin har den mest gavnlige effekt på hårets rødder, styrker dem;
  • fisan er i stand til at slippe af med skæl.

Sådan et væld af hårvenlige stoffer forklarer den magiske effekt af farveløs henna på håret: det styrker sundt hår, genopretter beskadiget og helbreder de syge. Hvis du bruger det farveløse hennapulver korrekt, vil det gøre dit hår til en skinnende kaskade med utroligt smukke låse.

Hvem kan anbefales farveløst henna til effektiv brug? Generelt er det et universelt kompleks i sine virkninger kosmetiske hårplejeprodukter, som vil have en helbredende og regenererende virkning og er velegnet til enhver form for hår. Regelmæssig brug af farveløs henna kan anbefales i følgende tilfælde:

  • hendes hår vil returnere naturlig skinne;
  • livløst hår vil give energi og styrke: forbedre blodcirkulationen i hovedbunden, sikre fri adgang for ilt til cellerne i hovedet og håret;
  • svækket hår vil styrke, da stofferne aktivt trænger ind i håret, genopretter dets cellulære struktur;
  • skørt hår vil genoprette;
  • stop processen med at skære tipsene;
  • beskytter beskadiget hår mod negative mekaniske, atmosfæriske og kemiske virkninger;
  • hvis du ønsker at fremskynde hårvæksten, er der ikke noget bedre middel end farveløst henna, fordi det aktiverer hårsækkens arbejde, hvilket bidrager til en mere intensiv hårvækst;
  • hvis alle skællemidler er blevet forsøgt, vil farveløs henna være den opdagelse, der får dig til at glemme hovedproblemerne i hovedet: regelmæssig brug vil stoppe skæl, kløe stopper, sebaceous kirtler i hovedet normalisere, forskellige hudlæsioner og betændelse elimineres;
  • For at give dit hår et smukt udseende, vil dette unikke værktøj være perfekt: efter farveløs henna vil de erhverve det nødvendige volumen, blive silkeagtig, blød, elastisk og skinnende.

Så hvis du vil forbedre din hårs og hovedbunds tilstand, er det ikke nødvendigt at købe dyre kemikalier i butikkerne, der er fulde af kemikalier: det vil være nok til at få farveløs henna.

Før du begynder at bruge dette værktøj, vil det ikke være overflødigt at læse anmeldelser om farveløst henna til håret hos dem, der allerede har brugt det, og sørg for at undersøge alle kontraindikationerne til brug. Hvem skal være forsigtig med dette mirakuløse pulver?

  • Blondiner kan som følge af en maske af farveløs henna erhverve en uønsket grønlig eller gullig skygge, der ikke vil blive afvasket med det samme; derfor anbefales det stærkt, at ejere af let hår først prøver masken på håret først.
  • Det anbefales ikke at farve hår med kemisk maling i de næste 2-3 dage efter behandlingsmasken med farveløs henna, da det i dette tilfælde kan malingen ligge meget ujævnt.

Farveløs henna har ikke flere kontraindikationer, da det er et naturligt, fuldstændigt ikke-allergent terapeutisk produkt. For at maksimere resultatet af brugen af ​​produktet, skal du følge de grundlæggende regler for forberedelse og anvendelse af henna.

I hjemmet er det let at lave fremragende masker fra farveløst hennapulver, hvis naturlige ingredienser kan forbedre en eller anden kosmetisk og terapeutisk virkning af henna. Hvad skal du vide for at forberede en nyttig maske og få den maksimale effekt fra den?

  1. Køb farveløst henna udelukkende i specialiserede kosmetikforretninger, der har de relevante certifikater for produkter og er ansvarlige for deres kvalitet. Eliminere markedet, tvivlsomme boder og personer af sydlig nationalitet, der tilbyder "rigtig" henna.
  2. Til fremstilling af masker er det bedre at bruge godt, ikke vandhaner: filtreret, forudindstillet, kogt eller mineral uden gas. Effektivere er masker med farveløs henna baseret på urteinfusioner (du kan tage kamille, salvie, nælde eller burdock).
  3. Hvis andre ingredienser er en del af en maske baseret på farveløs henna, bør de være af usædvanlig høj kvalitet: Mejeriprodukter og æg skal være hjemmelavede, ikke butiksmæssige.
  4. Masken skal påføres på velvasket, kæmmet, let fugtigt hår.
  5. Masken forsigtigt gnides i hovedbunden uden pres (du skal være særlig forsigtig med beskadigede områder af huden), læg masken på håret langs hele længden.
  6. Efter påføring af masken anbefales det at bære en plastikpose eller plastikkappe, og luk med et håndklæde på håndkladen ovenpå.
  7. Varigheden af ​​masken bestemmes individuelt: 20-30 minutter er nok til lys og brunt hår, og i mørkt hår kan en maske af farveløs henna holdes længere - op til en time eller mere.
  8. Det anbefales ikke at bruge shampoo, når du vasker en sådan maske ud: Den vil let forsvinde under strømmen af ​​almindeligt varmt vand. Skyl håret flere gange, så henna partiklerne ikke sætter sig fast i det.
  9. Alt er godt i moderation, og det gælder også henna masker. Du bør ikke blive involveret i dem: Et godt resultat kan opnås ved hjælp af dem 2 gange om måneden, men ikke oftere for ikke at overdrive hovedbunden og håret selv. For at opnå maksimal effekt er det imidlertid nødvendigt, at denne procedure bliver en vane og bliver regelmæssig.

Forsigtig ikke disse regler - og så vil masken med farveløs henna virkelig være mirakuløs. Og nu er det tid til at lære opskrifterne og vælge den mest passende mulighed.

Vi tilbyder flere masker af farveløs henna til en bred vifte af hårtyper. Alle er meget enkle at forberede, men resultatet af deres handling vil glæde enhver kvinde, der ønsker at give hendes hår et andet liv.

At opløse den farveløse henna (100 gram) med varmt vand (300 gram) og påfør i varm form på hovedbunden og håret.

Farveløs henna (150 gram) hæld kogende vand, tilsæt til den afkølede masse 2 æggeblommer, burdockolie (2 spsk), olivenolie til hår (1 spsk), æbleeddike (2 spsk), honning (2 teskefulde).

Bland farveløs henna (pakning) med citronsaft (2 spsk), 2 blommer, lavt fedtost (3 spsk).

Bland den farveløse henna (2 spsk) på kefir (100 gram) og lad i 15 minutter.

Bland farveløst henna (200 gram) med hakket tørt nål (100 gram). Bland 2 spiseskefulde af blandingen med sennepspulver (2 teskefulde) og hæld kogende vand over det.

Bland farveløst henna (2 spsk) med olivenolie (2 spsk), ricinusolie (spiseskefedt) og æterisk olie (1 tsk). Hæld kogende vand.

Bland farveløst henna (2 spsk) med kokosolie (2 spsk), ricinusolie (1 spsk), æterisk olie ylang-ylang (5 dråber) og grønt ler til hår (2 spsk), tilsæt kogende vand. Kokosolie kan erstattes af oliven.

Farveløs henna (100 gram) fortyndes med varmt vand (300 gram), tilsæt mandelolie (1 spsk) og dimexid til hår (1 tsk).

Farveløs henna (100 gram) fortyndes med varmt vand (300 gram), tilsæt jojobaolie (1 spsk) og 1 æggeblomme.

Udfør separat 2 blandinger. Den første blanding: farveløs henna (pose) hæld varm stærk sort te. Den anden blanding: Bland det slagne æg med olivenolie (en spiseskefuld). Bland og bland grundigt.

Farveløs henna (100 gram) fortyndes med varmt vand (300 gram), tilsæt pulpen af ​​en frugt avocado og ricinusolie (en spiseskefuld).

Farveløs henna (100 gram) fortyndes med varmt vand (300 gram), tilsættes citronsaft (2 spsk), blå ler (samme mængde) og burdock olie (spiseskefuld). Burdock olie kan erstattes med ricinusolie.

Farveløs henna (100 gram) fortyndes med varmt vand (300 gram), tilsæt sur kefir (kvart kage) og æterisk olieolie (4 dråber).

Farveløs henna er et naturligt kosmetisk hårplejeprodukt, der bør tage et værdigt sted i arsenalen af ​​enhver kvinde, der bekymrer sig om hendes udseende og sundhed.

Farveløs henna

Piger, hej alle sammen!

Jeg ønskede at lytte til feedback fra dem, der brugte farveløs henna.
Mit hår er tyndt på egen hånd, og efter fødslen blev de endnu tyndere, de begyndte at falde ud og besluttede at fastsætte håret med henna. Faktisk, selv efter at det farveløse hår er blevet stærkere, falder det ikke ud og generelt fortykker håret?

1 var. rist en lille løg på en fin rist (eller slip i en blender), 1 spsk. Honning, 1 spsk. olivenolie.

2 var. Også tilføj kun rå æggeblomme i stedet for smør.
Påfør masken på hårrødderne, tag på badekåbe og vent 30 minutter. Skyl med forsuret vand (med eddike eller citronsaft) efter skylning.

Farveløs henna for hår

Henna er en af ​​mine foretrukne hårplejeprodukter. Med det bliver håret tykkere, får volumen og glans, og de fedtede rødder er lidt tørrede. Men hvad nu hvis du kan lide alt dette, men du vil ikke ændre hårets farve? I dette tilfælde er der farveløs henna til salg. Hvad er det og hvordan man bruger det - prøv at finde ud af det.

Hvad er farveløs henna? Vi kender alle maleriet henna, det vil sige pulveret fra Lawsonia (Lawsonia inermis), som sælges overalt og overalt. Under navnet "farveløst henna" solgte man oftest andre arter af planter, for eksempel Cassia. Lovesonia kan dog være farveløst, alt afhænger af hvilken del af planten der skal bruges. De øverste blade af Lawsonia har de stærkeste farveegenskaber, de bruges til mehendi. Pulveret fra de nederste blade er den velkendte røde henna for hår. En farveløs henna er opnået fra stænglerne af denne plante.

Brugen af ​​farveløs henna til hår. Som en "prototype" bruger jeg Artkolor farveløs henna. Sammensætningen angivet: henna farveløs. Hvilken plante blev brugt i dette tilfælde er et mysterium.

Jeg bruger normalt farveløst henna som en maske til hårrødder, der er tilbøjelige til at være fede. Jeg brygger det som normal henna, sæt det på rødderne (håret skal være rent), læg en varmekapsel og hold den i en halv time, vask derefter af med varmt vand og shampoo. Denne maske hjælper med at tørre rødderne lidt for at gøre håret mere voluminøst og letter styling.

I dag besluttede jeg at følge instruktionerne til brug på pakken og prøve farveløs henna som en shampoo. Det viste sig at være meget svært.

1. Brew som vanligt henna i en ikke-metallisk skål og lad afkøle lidt. Jeg gjorde konsistensen mere flydende end normalt for at våd alt hår med henna, da de er tykke og lange, og det er ret vanskeligt at "dække" dem med tykt henna.

2. Vi lægger henna på vådt hår. Handsker er ikke nødvendige at bruge, fordi henna ikke er malet.

3. Gnid henna i håret med massagebevægelser i et par minutter. Manualen siger 2-3 minutter, men jeg gned alle 5, hvis ikke mere. Det er i hvert fald nyttigt - hovedbundsmassage og peeling effekt.

4.Vask henna med varmt vand. Uden shampoo. Jeg gjorde det engang, så det var klart, hvad resultatet var. Hvis håret ikke vaskes første gang, skal du gentage vasken.

Her er hvad der skete:

Fotoet viser tydeligt at mit hår ikke blev helt vasket ud, uanset hvordan jeg prøvede at vaske hennaen med vand (jeg gjorde det i to pas - først under brusebadet og derefter i badet), kunne jeg stadig ikke vaske det helt, og hår venstre dele af henna. Gentagelse af denne "feat" for endelig at vaske håret, jeg har bare ikke nok tålmodighed, så måske hjemme shampoo.

Effekt. Farveløs henna er selvfølgelig meget nyttig for hår, især udsat for fedt. Håret bliver frodigt, voluminøst. Men for at vaske håret passer det mig selvfølgelig ikke, men hvis du har kort hår, er det helt muligt, at farveløs henna vil være ideel til dig.

Fordele: Henna er et udelukkende naturligt produkt, der er nyttigt for hår, især dem, der er følsomme overfor fedt. Billig, solgt i mange butikker. Dets anvendelse ud over behandling af håret selv giver massage i hovedbunden og effekten af ​​peeling på grund af partiklerne, der gnides ind i hår og hud (som en blød skrubbe).

Ulemper: Brug henna ubehageligt, det strømmer, mens du anvender det på dit hår, har du tid til at sprøjte hele badet. At vaske det ud af tykt langt hår er også meget vanskeligt. Skyl håret er ret svært, ikke første gang.

Min bedømmelse er: 3 (volumen er god, men du kan ikke vente på glans og glathed fra denne henna)

Farveløs henna til hår - brug, opskrifter og anmeldelser

Nyttige egenskaber ved farveløs henna

Regelmæssig brug af dette værktøj hjælper med at slippe af med mange problemer med håret, hvilket gør dem sunde, glatte og silkefulde. Den gavnlige effekt på håret på grund af ingredienserne i henna:

Rutin - trænger ind i hårets rødder nærer og styrker dem;
Fisalen - uundværlig i kampen mod skæl;
Karoten - karakteriseret ved reducerende egenskaber;
Chrysophanol - har antifungale og antimikrobielle egenskaber;
Ceaxanthin - forhindrer hårtab
Emodin - stimulerer perfekt hårvækst.

Tilstedeværelsen af ​​C-vitamin hjælper med at forbedre blodcirkulationen og deltager også i syntese af keratiner, som igen er basis for hår. Farveløs henna, som har en omsluttende virkning, er også uerstattelig i kampen mod split-ender, hvilket kan sammenlignes med salonprocedurer for laminering af hår.

Farveløs henna er fantastisk til alle typer hår. Desuden kan dette miljøvenlige produkt bruges af ejere af følsom hovedbund, fordi henna-baserede masker ikke forårsager irritation.

Kontraindikationer bruger farveløs henna

1. Blondiner skal bruge farveløs henna med forsigtighed, da det kan give skygge, så før du bruger henna, udfør en test på en streng hår.

2. Henna har en tørreegenskab, så hvis du har tørt hår, anbefales det ikke at bruge farveløs henna for ofte. Også i masken med henna, skal du tilføje olier eller andre nærende, fugtgivende ingredienser.

3. Lav ikke en maske med farveløs henna før farvning, da dette kan påvirke den fremtidige skygge eller kvaliteten af ​​farvning, er det bedre at flere dage eller en uge passerer efter masken.

Nøglehenstillinger ved brug af farveløs henna

For ikke at skade dit hår, skal du tage højde for nogle nuancer og følge enkle regler om brugen af ​​farveløs henna.

✓ Hyppigheden og varigheden af ​​anvendelsen af ​​henna-baserede lægemidler afhænger af hårets type. Så for ejere af tørre og normale hårtyper er det nok at bruge en maske en gang i 14 dage med en eksponering på ikke mere end 45 minutter. For olieagtigt hår kan du øge kontakttiden til to timer med en hyppighed på applikationen - 2 gange om 7 dage.

✓ Kun naturlige produkter skal bruges som ekstra ingredienser. Du kan tilføje til masken med farveløs henna olier, kefir, æg, urter og andre komponenter.

✓ For at undgå manifestation af mulige allergiske reaktioner (idiosyncrasi) skal agenten først testes på albuens skæl. For at gøre dette er det nok at opløse en lille mængde henna i varmt vand, så påfør den afkølede blanding til hånden og vent 15-20 minutter. I tilfælde af rødme af huden skal det straks vaskes og ikke bruges som en maske til hår.

✓Individual er tidspunktet for kontakt med lægemidlet med håret. En halv time vil være nok for ejere af blondt hår (herunder blondiner), og brunetter og brunehårede kvinder kan holde en sådan maske i op til to timer.

✓ Det er nok at bruge farveløs henna to eller tre gange om måneden for at opnå det ønskede resultat. Overdreven brug kan føre til tørt hår.

Hvordan laver man en maske af farveløs henna

1. Tag den nødvendige mængde farveløs henna og hæld kogende vand eller varmt afkog af urter. Du bør få en masse creme konsistens. For masken er det bedre at bruge filtreret vand.

2. Hvis du tilføjer andre komponenter til masken, vent til hennaen køler lidt og tilsæt resten af ​​ingredienserne.

3. Skyl håret grundigt, let tørt og blid kammen med sparsomme tænder.

4. Påfør den færdige maske til fugtigt hår, startende fra rødderne. I dette tilfælde kan du massere hovedbunden. Derefter fordel masken langs hårets længde.

5. Hår indpakket med cellofan og oven på et håndklæde. Opbevares fra 20-30 minutter.

6. Vask masken af ​​med rindende vand uden brug af shampoo.

Farveløse Henna Mask Opskrifter

Der er et stort antal opskrifter, der er baseret på farveløs henna. Overvej et par af dem med det formål at løse specifikke problemer.

Du kan komme med din egen opskrift, her er en liste over, hvad der kan tilføjes til en maske med farveløs henna:
- vegetabilske olier (oliven, mandel, jojoba, avocado, druesaft osv.);
- æg (helt hvis du har olieagtig eller normalt hår, æggeblomme - hvis håret er tørt);
- kefir, yoghurt, yoghurt;
- honning;
- aloe juice;
- æteriske olier.

Enkel maske med farveløs henna til normal hårtype

Farveløs henna maske til tørt og beskadiget hår

- Farveløs Henna 150g.
- 1 æggeblomme
- Olivenolie 2 el.
- Honning 1 el.

Henna hæld varmt vand og lad afkøle lidt. Bland derefter honning, æggeblomme og smør og tilsæt til den afkølede masse. Bland grundigt og anvend fra rod til tip. Varm hovedet og skyll med vand efter 40 minutter.

Farveløs henna for at styrke hår

- farveløs henna 100 gr.
- kefir halvglas
- 3-5 dråber ylang-ylang æterisk olie.

Fortynd den farveløse henna med kogende vand og lad stå et stykke tid, tilsæt derefter kefir og æterisk olie, læg masken jævnt gennem håret, og glem ikke rødderne. Skyl efter 30-60 minutter.

Farveløs henna maske til hurtig hårvækst

- farveløs henna 100 gr.
- Olivenolie 2 el.
- Slå æterisk olie 4-5 dråber;
- 2-3 kanel æterisk olie.

Æteriske olier i bugten og kanel perfekt stimulerer væksten, og i kombination med farveløs henna og olie styrker de også hårets rødder perfekt. Blanding opdrætter vi på den sædvanlige måde. Du kan kun anvende på rødderne eller hele længden afhængigt af din hårtype.

Hair Shine Mask

Farveløs henna mod hårtab

Maske med farveløs henna og avocado til tørret hår

Til fedtet hår

Farveløs henna til hår - anmeldelser

Ved korrekt brug af farveløs henna og det korrekte valg af yderligere ingredienser efter type problem, kan resultatet overstige alle forventninger.

LiveInternetLiveInternet

-Tags

-kategorier

  • Pleje (10697)
  • bag ansigtet (4803)
  • hårpleje (3700)
  • kropspleje (2700)
  • hænder, negle (1205)
  • til benene (321)
  • Priskategori (9724)
  • Massemarked (3930)
  • Suite (2578)
  • Mellemmarked (1786)
  • Professionel makeup (1327)
  • Pharmacy Cosmetics (942)
  • Husholdnings Kosmetik (672)
  • Netværkskosmetik (392)
  • Økologiske kosmetik (138)
  • Folkemedicin (675)
  • Hudtype (3083)
  • Problem (1561)
  • Kombineret (1182)
  • Olieagtig (633)
  • Følsom (457)
  • Tørre (291)
  • Normal (246)
  • Anti-aging retsmidler (61)
  • Makeup (6189)
  • Ansigt (tone, fundament, korrigatorer, skjulere) (2708)
  • Øjne og øjenbryn (2702)
  • Læber (1772)
  • Makeup tricks (397)
  • Hår (1818)
  • Frisurer, stylingprodukter (717)
  • Hårfarver (605)
  • Hårfjerning (390)
  • Nyttig information (11309)
  • Spørgsmål (10571)
  • Butikker og priser / hvor man kan købe (587)
  • Nyttige artikler (312)
  • Kampagner / Salg (238)
  • Online rådgivning (17)
  • Nye kosmetik og parfume (132)
  • Solbrænding, garvning (805)
  • Salonbehandlinger (426)
  • Ufektioner af kroppen (433)
  • Begrænsede produktanmeldelser (33)
  • Aromaer (988)
  • For ham (116)
  • Tilbehør / børster (218)
  • Swatch (369)
  • Afstemning for det bedste produkt (44)
  • Moderator ratings (0)
  • Moderator (44)
  • Online Shopping (91)

-Søg efter dagbog

-Abonner via e-mail

-venner

-statistik

Henna at styrke håret

Piger, fortæl mig, hvem kan udelukkende bruge henna til at styrke håret? Hørt positive anmeldelser, men fra damerne med mørkt hår har jeg dem blonde. Er det muligt at få fordelene ved håret uden at farve dem i rødt? Jeg vil ikke gerne pozyzhet efter en sådan maske.
Foto hår, naturlig farve

  • Jeg kunne godt lide indlægget
  • 1 citeret
  • 0 gemt
    • 1 Tilføj til citat
    • 0Save til links

    Jeg bruger henna fra skolen. Jeg køber rigtig iransk, det er virkelig svært at vaske det væk, men det er det værd. Hår bliver stærkere, som om tykkere. Der er ingen splittede ender, selv om hun ikke skår under graviditeten. Tidligere holdt i lang tid, så skyggen blev rødlig. Jeg laver henna ved at brygge med tilsætning af salt, nogle gange olier. Nu holder jeg omkring 30 minutter, så håret ikke toner. Dens farve er kastanje.

    Jeg kan rådgive dig farveløs henna, den sælges i pakker og vaskes let af. Men husk at hår bliver vant til henna. Og det er umuligt at lette håret, indtil det er vokset ud i hvert fald, hår bliver som majs strenge. Jeg så en ven, hun besluttede at fremhæve uden advarsel mesteren om henna.

For Mere Information Om Tørt Hår